Disney+ maakt Marvel-serie over 'Hawkeye' met Jeremy Renner!

Disney+ maakt Marvel-serie over 'Hawkeye'!

Nog een Marvel-serie in de maak.

Bram de Groot, 12 april 2019 om 08:09

Dat het Marvel Cinematic Universe zich gaat uitbreiden naar het kleine scherm is al eventjes bekend. De nog te verschijnen betaalzender Disney+ werkt al aan meerdere series.
Nu blijkt dat ook Jeremy Renners Hawkeye een miniserie krijgt. Dit meldt Variety. Het moet een avontuurlijke serie worden waarin Clint Barton, ook bekend onder de naam Hawkeye, de fakkel doorgeeft aan Kate Bishop. Bishop is een Marvel-personage dat de Hawkeye-mantel na Barton opnam in de comics. Ze is ook lid van de groep die bekend staat als de Young Avengers.

Ondanks dat het personage Hawkeye al jaren deel uitmaakt van de bioscoopfilms, kreeg hij nooit een eigen film. Als volgend jaar de film rond Black Widow verschijnt, dan is het het enige personage zonder een solofilm in het Marvel Cinematic Universe. Nu krijgt hij dus wel als enige van "de grote zes" een serie.

Op dit moment zou er ook gewerkt worden aan series rond de twee personages Falcon en Winter Soldier, de Thor-slechterik Loki en de geliefden Vision en Scarlet Witch.

Bron: Variety

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, Disney, Loki, Falcon, Winter Soldier

Populair nieuws