search
Meer crossovers 'Fear' en 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Meer crossovers 'Fear' en 'The Walking Dead'

Er is heel veel mogelijk.

Er zitten heel wat nieuwigheden aan te komen in het The Walking Dead-universum. Zo liet AMC recent weten dat er een derde serie in de maak is die volgend jaar al te zien zal zijn. En nu blijkt dat er meer cross-overs komen tussen The Walking Dead en spin-off Fear the Walking Dead.

Dat meldt showrunner Ian Goldberg tijdens een interview tijdens de WonderCon. "Ik denk dat ik wel kan vertellen dat het universum continu uitbreidt en waar mogelijk ook een cross-over krijgt. We hebben die al zien plaatsvinden en hebben ze ook heel opwindend gevonden, dus ik denk dat je er veilig van uit kan gaan dat er meer komen."

Explosief verhaal
Ondertussen bereiden we ons voor op het vijfde seizoen van de serie. Interessant is dat Goldberg laat weten dat de vijfde reeks explosief wordt. Hij stelt dat het een prachtig, actierijk geheel wordt met een personage dat vermoedelijk een band heeft met de groep van Rick Grimes uit de moederserie.

Dat is een interessant idee, want wie zou dan de schurk kunnen zijn? Gedacht wordt onder meer aan de Governor. De serie gaat op 2 juni weer van start op AMC.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen