Officiële foto's en poster 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'!

Foto's 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'!

Eindelijk de eerste beelden uit de achtdelige eerste Star Wars-serie.

Bram de Groot, 14 april 2019 om 20:08

Op 12 november dit jaar gaat de nieuwe videodienst Disney+ live en dan zal ook de achtdelige Star Wars-serie The Mandalorian verschijnen. Tijdens Star Wars Celebration zijn de eerste foto's uit de serie onthuld. Ook is er een poster.
Jammer genoeg hieronder niet de trailer voor The Mandalorian die ook tijdens het evenement werd vertoond, maar we hebben wel een reeks mooie foto's van belangrijke personages in de serie. Hieronder eerst de registratie van de The Mandalorian-panel tijdens Star Wars Celebration 2019.


Mando
The Mandalorian zal zich vijf jaar na de film Star Wars: Return of the Jedi afspelen, nog voor dat The First Order is ontstaan. Volgens showrunner Jon Favreau heerst er "een chaos in de Melkweg, met vooral sterke personages". Het personage "Mando" werd omgeschreven door hoofdrolspeler Pedro Pascal: "Een premiejager en een revolverheld. Een mysterieuze eenzame revolverheld met een dubieus moreel karakter. En hij is erg slecht."

Cara Dune en Grief Carga
Een partner van Mando is Gina Carano's Cara Dune, een ex-Rebel Shock Trooper. "Ik ben een beetje een eenling. Ik heb problemen om mezelf te re-integreren in de maatschappij," zei Carano. Een derde personage Grief Carga wordt gespeeld door Carl Weathers. "Hij is het hoofd van een gilde van premiejagers. Hij is op zoek naar iemand die een product naar een klant kan brengen. Het is veel waard, heel waardevol. Raad eens wie hij vindt? Hij vindt een premiejager genaamd Mandalorian... Hij neemt hem in dienst, stuurt hem daarheen en Mando doet wat er moet gebeuren," aldus Weathers.

Poster en cast & crew-foto
Helaas dus nog geen trailer. Wel was er een shot van de cast & crew en een poster; ook deze is nog niet officieel verschenen. Vanaf 12 november op Disney+. Aangezien de videodienst niet gelijk in Nederland verschijnt, is nog niet duidelijk hoe de serie Nederland zal bereiken.
Bron: CBM

Lees meer over: Star Wars, Walt Disney, Jon Favreau, Iron Man, Pedro Pascal, The Mandalorian, Nick Nolte

Populair nieuws