De grootse oorlogsmisdadiger in 'Game of Thrones' is bekend

Grootse oorlogsmisdadiger 'Game of Thrones'

Rode Kruis vindt veel Game of Thrones-personages oorlogsmisdadigers.

Bram de Groot, 15 april 2019 om 12:18

Niet alle personages in Game of Thrones zijn zo vredelievend ten opzichte van de medemens. Dit is het Rode Kruis ook opgevallen. Ter gelegenheid van de release van het achtste seizoen deelde de organisatie een lijstje met de grootste oorlogsmisdadigers.
"Het is misschien een verrassend antwoord", aldus het persbericht van de Australische afdeling van het Rode Kruis. "Joffrey was toch altijd zo'n rotjong? En Cersei houdt ook niet van regeltjes." Aan kop staan deze Lannisters echter niet. Die eer gaat namelijk naar de sadistische Ramsay Bolton, de rol van Iwan Rheon. Hij zou zeventien aanklachten aan zijn broek krijgen vanwege overtredingen van het oorlogsrecht.

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke) staat met vijftien aanklachten ook hoog op de lijst en lijkt daarmee niet echt de juiste kandidaat voor de ijzeren troon. Ook John Snow (Kit Harington) is terug te vinden in de bovenste regionen. Hieronder de complete lijst!Wil je overigens het gehele rapport teruglezen, erg vermakelijk, ga dan snel verder naar de website van het Rode Kruis.

Bron: NOS

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington, Maisie Williams, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau, Emilia Clarke, Lena Headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws