Trailer voor 'Game of Thrones' aflevering 2 en 'Inside the Episode'!

Trailer voor 'Game of Thrones' aflevering 2!

De winter is eindelijk hier!

Bram de Groot, 15 april 2019 om 14:38

Het wachten op seizoen 8 van Game of Thrones duurde lang, maar de winter is eindelijk gearriveerd. De eerste aflevering is gisteren op de Amerikaanse HBO uitgezonden en vanavond debuteert deze ook in Nederland via HBO/Ziggo, vanaf 21.00 uur.
Wat er exact in de eerste aflevering gebeurt is ook voor ons nog een verrassing, maar duidelijk is wel dat de White Walkers richting Winterfell trekken. Daar zal waarschijnlijk een eerste confrontatie plaatsvinden met mogelijk Jon Snow (Kit Harington) en Daenerys Targaryen (Emilia Clarke). Nog ver achter de linies smeedt Cersei Lannister (Lena Headey) plannen om uiteindelijk de overwinnaar te zijn in Westeros. Hieronder de korte recap-teaser voor de aftrap!


Preview - Aflevering 2
Voor degenen die de eerste aflevering "Winterfell" al hebben gezien hieronder de preview voor de tweede aflevering die aankomende zondag officieel verschijnt.


En hieronder de wekelijkse Inside the Episode voor de aflevering die gisteren op de Amerikaanse HBO is uitgezonden. Dit keer is het voor de 54 minuten durende eerste aflevering geregisseerd door David Nutter en geschreven door Dave Hill.


Bron: GOT

Lees meer over: Game of Thrones, Kit Harington, Maisie Williams, Peter Dinklage, Nikolaj Coster Waldau, Emilia Clarke, Lena Headey

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws