search
Comedy-serie 'Sirens' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

Comedy-serie 'Sirens' krijgt tweede seizoen

USA Network zal volgend jaar 13 nieuwe afleveringen uitzenden.

USA Network heeft vandaag aangekondigd dat de comedy-serie Sirens een tweede seizoen, bestaande uit 13 nieuwe afleveringen, zal krijgen. Sirens is een serie van Fox Television Studios en uitvoerende producenten Denis Leary (Rescue Me) en Bob Fisher (Wedding Crashers). De serie met Michael Mosley, Kevin Daniels, Kevin Bigley, Jessica McNamee en Josh Segarra, gaat over een groep van de beste ambulance-medewerkers uit Chicago die op de 'werkvloer' sterren zijn, maar op persoonlijk vlak niet erg succesvol zijn.


Onder de gaststerren in het eerste seizoen bevonden zich o.a Lenny Clarke, Jean Smart, Lorette Devine, Nora Dunn en John Scurti.

Sirens is een productie van Fox Television Studios en Apostle, in samenwerking met Daybreak Pictures. Leary en Jim Serpico fungeren als uitvoerende producenten van Apostle, samen met Fisher, Hal Vogel, David Aukin en David Leach van Daybreak Pictures. De serie wordt op locatie gefilmd in Chicago. Het is nog niet bekend wanneer de eerste aflevering van het tweede seizoen precies zal worden uitgezonden, maar naar verwachting zal dit ergens in 2015 zijn.

Aanbevolen artikelen