search
'Dirty John' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Dirty John' krijgt tweede seizoen

Het neemt wel afscheid van de Amerikaanse betaalzender 'Bravo'...

Geoffrey Ketels
Dirty John verscheen voor het eerst op de Amerikaanse betaalzender Bravo en bleek meteen een schot in de roos. Inmiddels is bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal verschijnen, alleen zal er daarvoor niet terug worden gegrepen naar de thuisbasis van onder meer de 'Real Housewives' franchise. Niet alleen krijgt het tweede seizoen een nieuwe verhaallijn, daarnaast zal ze dus ook een andere bestemming krijgen.

In de Verenigde Staten zal het tweede seizoen van de serie dus niet meer op Bravo verschijnen. In plaats daarvan werd er gekozen voor 'USA'. Het eerste seizoen verscheen aan het einde van vorig jaar op de Amerikaanse televisie. Uiteindelijk werd de finale aflevering in januari van dit jaar uitgezonden. Op 14 februari werd de reeks ook internationaal beschikbaar gesteld op de streamingservice Netflix. Ook op het streamingplatform weet ze tot dusver mooie kijkcijfers te realiseren.

Connie Britton
Actrice Connie Britton heeft inmiddels laten optekenen met zekerheid aan te blijven als executive producer. Het is echter nog niet bekend of ze ook daadwerkelijk terug een hoofdrol zal opeisen in het tweede seizoen. Ook de schrijfster van het eerste seizoen, namelijk 'Alexandra Cunningham' zal opnieuw de pen ter hand nemen voor het vervolg van de reeks.

Het tweede seizoen van Dirty John hoeven we tot slot niet meer dit jaar te verwachten. Meteen werd namelijk bekend gemaakt dat het vervolg er pas in 2020 zit aan te komen. Er wordt verwacht dat ook het tweede seizoen ongeveer een maand na de finale aflevering terug op Netflix zal worden gelanceerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen