search

Ons nieuws van maandag 20 mei 2019

HBO maakt cast bekend voor nieuwe horror serie '30 Coins'
Series / Nieuws

HBO maakt cast bekend voor nieuwe horror serie '30 Coins'

Eduard Fernandez is de absolute frontman van de cast...

Geoffrey Ketels
HBO Europe heeft de cast bekend gemaakt voor haar nieuwe horror serie genaamd '30 Coins'. De serie komt van de hand van de gerenommeerde Spaanse regisseur 'Alex de la Iglesia'. In eerste instantie werd bekend gemaakt dat Eduard Fernandez (bekend van onder meer 'Everybody Knows' de rol van Father Vergara op zich zal nemen. Het personage is niet alleen een exorcist en bokser, maar ook een voormalige gevangene. Hij werd door de kerk verbannen naar een afgelegen stad in Spanje waar zich een aantal onverklaarbare situaties voordoen.

De nieuwe horror serie van HBO zal in totaal 8 afleveringen tellen. De cast bestaat buiten Fernandez ook nog uit Miguel Angel Silvestre, Macarena Gomez evenals Megan Montaner en Pepon Nieto. Deze laatste wist eerder reeds bekendheid te verwerven met 'Perfect Strangers'. Tot slot maakt ook Manolo Solo (The Fury of a Patient Man) deel uit van de cast.

Prachtige filmlocaties
De locaties die werden gekozen voor deze nieuwe serie zijn beslist niet van de minste. De opnames gaan later deze week van start en zullen verspreid over drie landen plaatsvinden. Locaties die nu reeds bekend zijn, zijn met name Madrid, Salamanca en Pedraza in Spanje. Bovendien zullen er opnames plaatsvinden in de Italiaanse hoofdstad Rome en in Jeruzalem. De serie wordt ontwikkeld door 'Pokeepsie Films' in opdracht van HBO Europe. De Baskische regisseur van de reeks wist eerder reeds bekendheid te verwerven met series zoals 'Perfect Strangers' evenals 'The Day of the Beast'.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Pijnlijke fout in finale 'Game of Thrones'
Series / Foto's

Pijnlijke fout in finale 'Game of Thrones'

Ai HBO, daar laten we toch wat steken vallen.

Iemand gaat op z'n kop krijgen bij HBO. Nadat er eerder een koffiemok in beeld van Game of Thrones te zien was, hebben fans nu ook een waterflesje gespot in een van de laatste scenes van de serie.

HBO heeft per aflevering een budget van bijna 15 miljoen dollar beschikbaar gemaakt. Achter de schermen werkt een heel team van mensen om ervoor te zorgen dat alles er tip-top in orde uit ziet. Maar toch is men er niet in geslaagd weer een fout te maken.

Finale… waterflesje…
Game of Thrones kwam gisteren met de aflevering The Iron Throne tot een einde. Maar alhoewel er heel wat fans zijn die bepaald niet blij zijn met het einde van de serie, gaat de discussie wederom vooral over iets heel anders, namelijk het waterflesje dat in beeld te zien was. Dat ziet er als volgt uit:


Game of Thrones is ondertussen dan eindelijk voorbij. Na negen jaar en acht seizoenen is er eindelijk duidelijkheid over de belangrijke vraag wie er nou eigenlijk op de Iron Throne mag zitten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dirty John' krijgt tweede seizoen
Series / Nieuws

'Dirty John' krijgt tweede seizoen

Het neemt wel afscheid van de Amerikaanse betaalzender 'Bravo'...

Geoffrey Ketels
Dirty John verscheen voor het eerst op de Amerikaanse betaalzender Bravo en bleek meteen een schot in de roos. Inmiddels is bekend gemaakt dat er een tweede seizoen zal verschijnen, alleen zal er daarvoor niet terug worden gegrepen naar de thuisbasis van onder meer de 'Real Housewives' franchise. Niet alleen krijgt het tweede seizoen een nieuwe verhaallijn, daarnaast zal ze dus ook een andere bestemming krijgen.

In de Verenigde Staten zal het tweede seizoen van de serie dus niet meer op Bravo verschijnen. In plaats daarvan werd er gekozen voor 'USA'. Het eerste seizoen verscheen aan het einde van vorig jaar op de Amerikaanse televisie. Uiteindelijk werd de finale aflevering in januari van dit jaar uitgezonden. Op 14 februari werd de reeks ook internationaal beschikbaar gesteld op de streamingservice Netflix. Ook op het streamingplatform weet ze tot dusver mooie kijkcijfers te realiseren.

Connie Britton
Actrice Connie Britton heeft inmiddels laten optekenen met zekerheid aan te blijven als executive producer. Het is echter nog niet bekend of ze ook daadwerkelijk terug een hoofdrol zal opeisen in het tweede seizoen. Ook de schrijfster van het eerste seizoen, namelijk 'Alexandra Cunningham' zal opnieuw de pen ter hand nemen voor het vervolg van de reeks.

Het tweede seizoen van Dirty John hoeven we tot slot niet meer dit jaar te verwachten. Meteen werd namelijk bekend gemaakt dat het vervolg er pas in 2020 zit aan te komen. Er wordt verwacht dat ook het tweede seizoen ongeveer een maand na de finale aflevering terug op Netflix zal worden gelanceerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer voor 'Westworld' seizoen 3!
Series / Trailer

Eerste trailer voor 'Westworld' seizoen 3!

Dit keer ook met Aaron Paul uit Breaking Bad.

Voorafgaand aan de eerste officiële uitzending van de allerlaatste aflevering van Game of Thrones, heeft HBO de teaser trailer uitgezonden voor het derde seizoen van Westworld. Check de beelden hieronder!

In de trailer zien we onder meer de eerste beelden van Aaron Paul, de acteur die vooral bekend is van zijn rol in Breaking Bad. In het derde seizoen maakt Paul zijn debuut in de sciencefictionserie. Andere gezichten zijn van Marshawn Lynch, Lena Waithe en Kid Cudi.Buiten het park!
Het is duidelijk dat het volgende seizoen zich afspeelt bij het park. En wie zien we daar aan het einde: Evan Rachel Woods Dolores!

De beelden onthullen ook dat het derde seizoen van Westworld in 2020 verschijnt. Maar wanneer in dat jaar is dus nog onduidelijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste details 'Star Trek: Picard'!!
Series / Nieuws

Eerste details 'Star Trek: Picard'!!

Eindelijk is er iets bekend.

Patrick Stewart kruipt eind dit jaar weer in de huid van het beroemde Star Trek-personage Jean-Luc Picard. De serie krijgt vandaag de eerste details. In november is de serie te zien op CBS All Access en in Nederland op Amazon Prime Video.

Op Twitter werd onderstaande video vrijgegeven, die het logo van de serie laat zien:

Maar veel gaver is een heel andere foto die online is verschenen, namelijk deze, die ons Stewart als een behoorlijk oude Picard laat zien:

De serie speelt zich af na de vernietiging van Romulus als gevolg van een supernova. Picard moet omgaan met de gevolgen daarvan en zal er behoorlijk mee worstelen. Verder moet hij op een queeste die hem naar nieuwe uithoeken van het universum zal brengen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
1 miljoen mensen willen remake 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

1 miljoen mensen willen remake 'Game of Thrones'

Dat krijg je ervan...

Een miljoen mensen. Zoveel hebben er nu getekend voor de petitie om het laatste seizoen van HBO-serie Game of Thrones opnieuw te maken. De petitie gaat natuurlijk nooit uitkomen, maar het laat zien hoeveel mensen het niet eens zijn met de manier waarop de serie die ze bijna een decennium hebben gevolgd tot een einde komt.

De afgelopen afleveringen scoorde de serie wat kijkcijfers betreft ontzettend goed. Problematisch is echter het feit dat de serie tegelijk qua inhoud tegen is gaan vallen. Sinds de boeken van George R.R. Martin zijn ingehaald, gaat het qua recensies niet heel erg goed meer.

Maak het opnieuw
Om die reden werd op Change.org een petitie gestart om het laatste seizoen opnieuw te maken. Een signaal aan HBO, maar eentje dat niet uit zal komen. De petitie was donderdag nog 500.000 keer getekend en vandaag al lang en breed meer dan een miljoen keer.

Gisteren kwam de serie overigens tot een einde met de finale.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.