Helft kijkers teleurgesteld in 'Game of Thrones'

Helft kijkers teleurgesteld in 'Game of Thrones'

Heel goed scoort de serie niet meer in de recensies.

Jim Pedd, 23 mei 2019 om 08:00

Recent onderzoek wijst uit dat kijkers niet heel tevreden zijn met de finale van HBO-serie Game of Thrones. Ongeveer de helft van de kijkers geeft aan ontevreden te zijn over de manier waarop de serie die ze jaren gevolgd hebben eindigt.
De site Screen Rant stelt op basis van onderzoek dat de helft van de kijkers niet blij is met het laatste seizoen. De resultaten zijn als volgt:
Heel tevreden: 10%
Tevreden: 14%
Enigszins tevreden: 30%
Teleurgesteld: 46%
Daarmee lijkt het erop dat dus de helft van de kijkers niet heel tevreden die n de andere helft het allemaal wel best vindt.

Controversieel einde
De serie eindigt in elk geval niet op het hoogtepunt waar de makers op gehoopt hebben. Sinds de serie de boeken van schrijver George R.R. Martin heeft ingehaald, gaat het minder goed met de recensies. Sterker nog: fans vonden dat de serie te snel door het verhaal heen ging.

Ook waren er bepaalde plotkeuzes die fans niet konden bekoren. Uiteindelijk is het dus jammer, maar past de serie wel in een illuster rijtje van andere series die niet met het hoogtepunt waar de moeilijk te bevredigen fans op hoopten eindigden.

Bron: Screenrant

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, George RR Martin

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws