Holly Hunter in tweede seizoen van 'Succession'

Holly Hunter in tweede seizoen van 'Succession'

De Oscar winnares kruipt in de huid van het personage 'Rhea Jarrell'...

Geoffrey Ketels, 22 mei 2019 om 12:36

HBO heeft een nieuw lid van de cast bekend gemaakt voor het tweede seizoen van haar serie 'Succession'. Het gaat om niemand minder dan Oscar winnares 'Holly Hunter'. De actrice kruipt in de huid van 'Rhea Jarrell', een politiek onderlegde CEO van een rivaliserend mediaconglomeraat van de Roy familie.
Succession moest het in eerste instantie stellen met een vrij stil debuut op de markt. Het was vooral de mond-aan-mond reclame welke er voor zorgde dat de reeks op steeds meer interesse kon gaan rekenen. Succession, gemaakt door de Britse schrijver 'Jesse Armstrong' groeide hierdoor uiteindelijk uit tot een absolute hit. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor het tweede seizoen. De komst van Hunter zal daar uiteraard alleen maar nog extra aan bijdragen. De opnames van het tweede seizoen zijn eerder dit jaar reeds begonnen in New York City.

Here and Now
Het is niet voor het eerst dat HBO en Holly Hunter de handen in elkaar slaan. Eerder was ze dan ook reeds te zien in de reeks 'Here and Now'. Deze reeks telde uiteindelijk echter slechts 10 afleveringen. De beperkte populariteit van de serie zorgde er immers voor dat ze al snel naar de eeuwige jachtvelden werd verwezen. Hopen dus op meer succes voor Hunter met Succession!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Succession, HBO, serie, Holly Hunter

Populair nieuws