search
In januari vier nieuwe tv-series op HBO
Series / Nieuws

In januari vier nieuwe tv-series op HBO

Met True Detective, Looking, Black Sails en Ja'mie: Private School Girl.



Op de betaalzender HBO verschijnen in januari vier nieuwe tv-series, namelijk True Detective, Looking, Black Sails en Ja'mie: Private School Girl. De series Girls, Banshee en Capadocia worden in januari voortgezet met nieuwe afleveringen.

De meest opvallende serie is True Detective (waarvan hierboven de trailer), die op maandag 13 januari start. De misdaadserie met de sterren Matthew McConaughey en Woody Harrelson raken twee detectives verwikkeld in een ijzingwekkende klopjacht naar een seriemoordenaar. De serie is een anthologiereeks waarbij er elk seizoen een ander verhaal met nieuwe hoofdrolspelers aan bod komt. Op 13 januari zal ook de eerste aflevering te zien zijn van het nieuwe seizoen van de komedieserie Girls.

In de week daarop, op maandag 20 januari, beleeft de komedieserie Looking zijn premiere, waarin drie vrienden in het moderne San Francisco worden gevolgd. Vanaf 26 januari is het opvallende piratenepos Black Sails van uitvoerend producent Michael Bay te zien. In de serie worden Kapitein Flint en zijn bemanning in hun weg naar New Providence Island bedreigd door talloze vijanden.

De nieuwe serie Ja'mie: Private School Girl, over een de sexy scholiere Ja'mie, start op 10 januari. Een dag later begint het tweede seizoen van de serie Banshee en het derde seizoen van Capadocia is al vanaf 2 januari te zien.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen