Uitgebreide blik achter de schermen van 'Black Sails'

Achter de schermen van 'Black Sails'

De piratenserie is vanaf januari te zien op de buis.

Zilko Tarici, 27 december 2013 om 08:00

Starz heeft een uitgebreide blik achter de schermen van hun nieuwe serie Black Sails online geplaatst. De serie wordt vanaf 25 januari uitgezonden (in de Verenigde Staten althans).
Het piratenavontuur gaat over de verhalen van kapitein Flint (Toby Stephens) en zijn mannen en speelt zich twintig jaar voor de gebeurtenissen uit Robert Louis Stevensons klassieker Treasure Island. Flint, de meest briljante en gevreesde piratenkapitein uit zijn tijd, neemt een praatgrage jonge piraat onder zijn vleugel met de naam John Silver (Luke Arnold). Terwijl ze bedreigd worden van alle kanten, moeten ze vechten voor het voortbestaan van New Providence Island, de beruchtste criminele haven van zijn tijd; een verwrongen paradijs vol met piraten, prostituees en dieven, een plek gedefinieerd door zijn idealen en brutaliteit.

Naast Stephens en Arnold zijn in de serie ook rollen weggelegd voor Zach McGowan als rivaal kapitein Charles Vane, Toby Schmitz als Rackham, Vane's rechterhand, Hannah New als Eleanor Guthrie, een vastberaden jongedame die een smokkeloperatie overziet en Jessica Parker Kennedy als Max, een jonge prostituee die de duistere zijde van New Providence ziet.

Bron: Starz

Lees meer over: black sails, toby stephens, luke arnold, zach mcgowan, toby schmitz

Informatie over de serie: Black Sails

Populair nieuws