search
'Game of Thrones'-prequel krijgt nieuwe werktitel
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-prequel krijgt nieuwe werktitel

Niks The Long Night?

De Game of Thrones-pequel waar in juni de opnames van beginnen, heeft een nieuwe werktitel gekregen: Bloodmoon. De serie heeft nog geen formele titel, maar er wordt vaak naar gerefereerd als The Long Night. Nu lijkt het erop dat er mogelijk een andere titel komt.

Volgens Production Weekly heeft de spin-off nu een nieuwe werktitel. Dat is dus Bloodmoon geworden. De werktitel past wel binnen de franchise, waar bloed een grote rol speelt. Maar fans zullen tegelijk niet teveel moeten afleiden van de werktitel.

Prequel-serie
De prequel speelt zich af in het verleden van Westeros. Er zullen geen personages terugkeren uit Game of Thrones, al is er wel heel wat ruimte voor oude bekenden. De serie zal zich afspelen voordat de Iron Throne bestaat, en de Targaryens het continent hebben veroverd. Maar we leren vanalles over de ware oorsprong van de White Walkers en de Starks uit de legenden.

Volgens een synopsis vertelt The Long Night de film verder het verval van de wereld van de Age of Heroes naar het meest duistere moment.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen