search
Finale 'Stranger Things' emotioneler dan ooit
Series / Nieuws

Finale 'Stranger Things' emotioneler dan ooit

Meer emotie in de Netflix-hit!

Een van de dingen waar fans van Netflix-serie Stranger Things zo op aan slaan, is de combinatie van sci-fi met horror. Maar de personages en hun meeslepende, goed uitgewerkte karakters en emoties, trekken mensen pas echt. Volgens acteur David Harbour zal in het derde seizoen nog veel meer emotie komen.

"Millie's personage groeit op en ik denk dat Hopper dat een angstaanjagend feit vindt," aldus Harbour tijdens de MCM Comic Con. "Hij vindt het maar niks dat zijn jonge dochter uitgaat met die jongens. Dus dit seizoen begint als hij zich niet zo gemakkelijk voelt. Zijn dochter wordt een tiener en begint zichzelf te ontdekken en dat is enger voor Hopper dan welke Demogorgon dan ook."

Emotionele finale
Wat Harbour betreft, is vooral de finale van dit seizoen emotioneel. "Ik denk dat aflevering acht de meest emotionele is die we ooit hebben opgenomen," aldus de acteur. Verder is dit jaar nog meer als een Spielberg-film; "Het krijgt dit seizoen heel wat kleur; we gaan naar de jaren tachtig, naar '85, en dat zal je merken."

Het derde seizoen is op 4 juli op Netflix te streamen.

Aanbevolen artikelen