search
Netflix maakt 'Jurassic World'-serie!
Series / Nieuws

Netflix maakt 'Jurassic World'-serie!

We zagen het al aankomen...

Het megasucces van de twee Jurassic World-films maakt dat Netflix ook maar aan boord van die wagen springt. Netflix maakt samen met DreamWorks Animation de animatieserie Camp Cretaceous. Die speelt zich af in hetzelfde universum en tijdlijn als de twee films, alhoewel we niet weten of de personages overeen zullen komen.

De serie volgt een groepje van zes tieners die gekozen worden voor de kans van hun leven. Ze mogen een nieuw avonturenkamp bezoeken op de andere kant van Isla Nublar. Maar als dinosaurussen voor chaos zorgen op het eiland, stranden de kampeerders. Ze kunnen de buitenwereld niet zomaar bereiken en moeten van vreemdelingen veranderen in vrienden en van vrienden in familie. Anders zullen ze nooit overleven.

Lange tijd
Er deden al langere tijd geruchten rond deze serie de rondte. Eerst werd gedacht dat Netflix een live-action serie zou maken. Vervolgens leek het erop dat het een LEGO-serie zou worden en nu weten we dus dat het een animatieserie wordt. Eentje die verbonden is aan de algehele franchise en mythen.

De serie moet in 2020 te zien zijn.

Aanbevolen artikelen