'Halo'-serie wordt net zo episch en complex als 'Game of Thrones'

'Halo'-serie wordt episch en complex

Aldus een van de producenten van de langverwachte serie.

Zilko Tarici, 7 juni 2019 om 16:39

Showtime, Amblin Television en 343 Industries werken al ruim vijf jaar lang aan een verfilming van game-franchise Halo, maar boekten tot voor kort nog maar weinig vooruitgang. Deze week liet Kiki Wolfkill, hoofd van 343 Industries tijdens een interview met AIAS Game Maker’s Notebook weten dat de serie qua schaal en complexiteit een gelijke moet worden van het onlangs afgeronde Game of Thrones. Met in elk geval een klein verschil…
Wolfkill zei het volgende over de intenties van de makers:
”Wanneer het gaat over Game of Thrones, hebben we het vooral over de epische omvang en de complexiteit van de relaties tussen de personages. Op de achtergrond van alle actie in Halo speelt een soort politiek drama. In de games wordt dit maar sporadisch belicht, maar in een serie kun je dit verder uitdiepen. De complexiteit in de stijl van Game of Thrones vinden we erg interessant.”

Game of Thrones… zonder de incest
Wolfkill voegde er gekscherend snel aan toe dat er ”geen plannen zijn voor incestueuze relaties” in de serie. Kyle Killen (Awake) en Steven Kane zullen Halo produceren en als showrunners fungeren. De opnames beginnen dit najaar met Pablo Schreiber als hoofdpersonage Master Chief. Naar alle verwachting zal de serie ergens tegen het einde van 2020 door Showtime worden uitgezonden.

Bron: AIAS Game Maker's Notebook

Lees meer over: Halo, Pablo Schreiber, Kiki Wolfkill, Showtime, Steven Kane, Yerin Ha

Informatie over de serie: Halo

Populair nieuws