Netflix horror-serie 'Chambers' laat de enge gevolgen zien van het krijgen van een donorhart

Netflix horror-serie 'Chambers is eng

'Chambers' de nieuwste horror-serie van Netflix laat ons de enge gevolgen zien van het krijgen van een donorhart.

John Holdorp, 22 juni 2019 om 17:37

Als Sasha (Sivan Alyra Rose) tijdens een vrijpartij bijna komt te overlijden krijgt ze een donorhart. Kort daarna duikt de vader van Becky (Lilliya Scarlet Reid), het meisje wiens hart ze heeft gekregen, op in de winkel van haar oom. Ze worden uitgenodigd om bij Becky's ouders (Uma Thurman en Tony Goldwyn) te komen eten. Dan bieden die ouders haar een beurs aan en zo komt Sasha terecht in de wereld van Becky.
Sasha begint visioenen te krijgen, ontdekt een aantal vreemde dingen terwijl Becky's ouders haar meer geld aanbieden. Langzaam krijgt Sasha het gevoel dat er meer aan de hand is met Becky's dood.In de 10 afleveringen van Chambers wordt langzaam duidelijk wat er gebeurt is en geleid heeft tot de dood van Becky en wordt Sasha meer en meer Becky. Een verwarrend en intrigerend geheel met flashbacks, onduidelijkheden, foute veronderstellingen e.d. Niet de makkelijkste serie om te kijken. Je moet er echt bij blijven maar absoluut de moeite waard om de ontdekkingstocht van Sasha te volgen.

Een aantal van de jongere acteurs in deze serie hebben nog niet veel acteerervaring maar het acteerwerk is prima. Met name Sivan Alyra Rose die Sasha speelt zet een indrukwekkende prestatie neer.

Inmiddels is bekend dat er geen tweede seizoen van deze serie komt maar het eerste seizoen is een prima afgesloten geheel. Bekijk Chambers nu op Netflix.


Lees meer over: chambers, horror, netflix, donorhart, harttransplantatie, sivan alyra rose, uma thurman, marcus lavoi

Populair nieuws