Stijlvolle poster Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'

Stijlvolle poster 'The Dark Crystal'-serie

Bram de Groot, 23 juni 2019 om 17:47

Na de trailer van even geleden zie je hieronder een nieuwe poster voor de prequelserie The Dark Crystal: Age of Resistance. De jeugdfilm The Dark Crystal uit 1982 krijgt zo een vervolg en de beelden verraden al dat het geheel bijzonder nostalgisch zal zijn.

De film van Jim Henson en Frank Oz werd gemaakt met vele poppen en visuele effecten uit die tijd. De Netflix-serie lijkt bijzonder veel recht te doen aan de aanpak van de film die alweer bijna 40 jaar oud is. Opnieuw staat de belangrijke kristal centraal. Dit bewijst ook onderstaande poster.In Age of Resistance zijn er dit keer drie belangrijke Gelflings, namelijk Rian, Brea en Deet. De stemmen worden ingesproken door de bekende namen Taron Egerton, Anya Taylor-Joy en Nathalie Emmanuel. Hieronder nogmaals de trailer:


In Age of Resistance is de wereld van Thra stervende. De Crystal of Truth ligt in het hart van Thra, een bron van ongekende kracht. Maar deze is beschadigd, gecorrumpeerd door de kwaadaardige Skeksis, en een ziekte verspreidt zich over het land. Wanneer drie Gelfling de gruwelijke waarheid achter de macht van de Skeksis ontdekken, ontvouwt zich een avontuur. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint.

Bron: IMPawards

Lees meer over: Taron Egerton, Anya Taylor Joy, Dark Crystal, Netflix, Nathalie Emmanuel

Populair nieuws