search

Ons nieuws van zondag 23 juni 2019

Kijk nog snel de recap van 'Stranger Things' seizoen 1 & 2!
Series / Nieuws

Kijk nog snel de recap van 'Stranger Things' seizoen 1 & 2!

Seizoen 3 verschijnt op 4 juli!

Op 4 juli verschijnen de acht nieuwe afleveringen van seizoen drie van de fantasyserie Stranger Things op Netflix en dan ontmoeten we uiteraard opnieuw de tieners uit het soort van Stephen King-achtige dorpje Hawkins. Check hieronder een recap van het eerste en tweede seizoen.

In onderstaande video van Netflix vatten de acteurs Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin en Sadie Sink de seizoenen 1 en 2 uit respectievelijk 2017 en 2018 samen in ruim een kwartier.



Het derde seizoen bevat dit keer een aflevering minder en de eerste aflevering heet 'Chapter One: Suzie, Do You Copy?' De regie van de nieuwe reeks lag in handen van onder meer The Duffer Brothers (vier afleveringen), Shawn Levy (twee afleveringen) en Uta Briesewitz (twee afleveringen).

Hieronder die recente trailer voor seizoen drie van Stranger Things!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stijlvolle poster Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'
Series / Posters

Stijlvolle poster Netflix-serie 'The Dark Crystal: Age of Resistance'

Eind augustus op Netflix te zien.

Na de trailer van even geleden zie je hieronder een nieuwe poster voor de prequelserie The Dark Crystal: Age of Resistance. De jeugdfilm The Dark Crystal uit 1982 krijgt zo een vervolg en de beelden verraden al dat het geheel bijzonder nostalgisch zal zijn.

De film van Jim Henson en Frank Oz werd gemaakt met vele poppen en visuele effecten uit die tijd. De Netflix-serie lijkt bijzonder veel recht te doen aan de aanpak van de film die alweer bijna 40 jaar oud is. Opnieuw staat de belangrijke kristal centraal. Dit bewijst ook onderstaande poster.



In Age of Resistance zijn er dit keer drie belangrijke Gelflings, namelijk Rian, Brea en Deet. De stemmen worden ingesproken door de bekende namen Taron Egerton, Anya Taylor-Joy en Nathalie Emmanuel. Hieronder nogmaals de trailer:



In Age of Resistance is de wereld van Thra stervende. De Crystal of Truth ligt in het hart van Thra, een bron van ongekende kracht. Maar deze is beschadigd, gecorrumpeerd door de kwaadaardige Skeksis, en een ziekte verspreidt zich over het land. Wanneer drie Gelfling de gruwelijke waarheid achter de macht van de Skeksis ontdekken, ontvouwt zich een avontuur. Het vuur van rebellen wordt aangestoken en een epische strijd om de planeet begint.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.