Eindelijk! 'Stranger Things' seizoen 3 is nu te zien op Netflix!

Eindelijk! 'Stranger Things' S3 staat op Netflix

Dirk van der Reijden, 5 juli 2019 om 19:27

Het is een mooi jaar voor series en ook dit is er eentje waar naar uitgekeken is: Stranger Things seizoen 3. Dit is voorlopig het laatste seizoen aangezien 'The Duffer Brothers' aan andere projecten gaan beginnen. Maar als we de berichten en trailers mogen geloven dan staat ons iets te wachten!

Het verhaal voor seizoen drie is als volgt:

Het is 1985, Hawkins, Indiana en het is een hete zomer. De scholen zijn dicht, er is een nieuw winkelcentrum geopend en onze helden worden steeds volwassener. Door de bloeiende romantiek levert dat problemen op in de groep, daarom moet er geleerd worden om daarmee te leven zonder uit elkaar te groeien. Intussen loert de duisternis. Wanneer de stad te maken krijgt met oude en nieuwe vijanden, worden Eleven en haar vrienden eraan herinnert dat het kwaad nooit zal verdwijnen, het evalueert. Nu moeten ze alles op alles zetten om te overleven om te overleven en onthouden dat vriendschap belangrijker is dan angst.

Ontvangst
Inmiddels zijn er al reviews online en op Rottentomatoes is er een prachtige score van 96% voor het derde seizoen. Recensenten prijzen het acteerwerk, de actie en het nostalgische gevoel van de jaren '80. Er is ook kritiek, zo zou het ritme wat krap aanvoelen. Over drie seizoenen scoort Stranger Things een gemiddelde van 95% op Rottentomatoes en een 8.9 op IMDb.Waarom kijken?
Stranger Things brengt je terug naar een bijzondere setting, de jaren '80. Dit in combinatie met goede acteurs, een goed in elkaar gezet verhaal, monsters en andere dimensies maakt het een unieke serie. Het is een van de best bekeken series op Netflix en misschien ook wel de definitieve doorbraak van de streamingdienst. Samen met seizoen 1 en 2 is het derde seizoen nu te zien op Netflix.


Bron: Netflix

Lees meer over: Netflix, Stranger Things, Stranger Things S3

Populair nieuws