Achtste seizoen van 'Suits' - Einde is nabij [Blu-ray]

Achtste seizoen van 'Suits' [Blu-ray]

Het een-na-laatste seizoen van deze geliefde serie.

Bram de Groot, 14 juli 2019 om 15:08

Bedenker: Aaron Korsh | Cast: Gabriel Macht (Harvey Specter), Rick Hoffman (Louis Litt), Sarah Rafferty (Donna Paulsen), Amanda Schull (Katrina Bennett), Dulé Hill (Alex Williams), Katherine Heigl (Samantha Wheeler) e.a. | Jaar: 2011 - 2019 | Tv-release: USA Network
Over een paar dagen gaat het negende en laatste seizoen van Suits in première op de Amerikaanse tv-zender USA Network. De afgelopen jaren daalden de kijkcijfers steeds verder en ook de nodige acteurs namen afscheid van de populaire serie. Denk aan Meghan Markle, maar ook Patrick J. Adams. Gelukkig voor de fans houdt de wereld van Suits niet op, aangezien er gelijktijdig gestart wordt met een spin-off rond het personage Jessica Pearson.

Universal zette het achtste seizoen van Suits op vier Blu-ray schijven. Hieronder een blik op de uitgave, met als eerste de trailer en de synopsis.


Na een heftige machtsstrijd en het verlies van enkele sleutelfiguren, kan het trio Harvey, Louis en Donna zich weer volop richten op het winnen van prestigieuze rechtszaken, met steun van de onnavolgbare Alex Williams en de onmiskenbaar getalenteerde Katrina Bennett. We maken ook kennis met Samantha Wheeler, een top-advocate die graag de boel wat opschudt. Samen vormen zij een geslepen en vurig team dat al zijn kennis, humor en intuïtie moet bundelen om hun klanten tevreden te stellen en hun bedrijf overeind te houden.Serie: Suits - Seizoen 8 | Afleveringen: 16 x 42 min. | Aantal discs 4 x Blu-Ray | Release: juni 2019 | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels 5.1 DTS-HD | Ondertitels: Nederlands, Frans | EAN: 5053083187354 | Met dank aan: Universal Pictures

De vier discs van deze Blu-ray uitgave van het achtste seizoen van Suits zitten vastgeklikt in een vrij dikke Blu-ray keepcase. In de hoes wordt er helaas geen uitgebreidere informatie geboden over de afzonderlijke afleveringen en extra's. Jammer.

Beeld en geluid
De zestien afleveringen van dit achtste seizoen staan verspreid over vier schijven. Dit betekent dat we een prima beeldkwaliteit kunnen verwachten. Gelukkig is dat ook zo. De scherpte is optimaal bij een beeldverhouding (1.78 : 1) die voor een serie toch best opvallend is. Er is geen ruis te zien, al valt wel op dat de donkere scènes te donker ogen, waardoor details teveel wegvallen in het zwart. Heel hinderlijk is dit overigens niet. De geluidstrack is standaard DTS-HD 5.1 en deze zorgt voor een prima verspreiding van de vele dialoog en de doorgaans te standaard muzikale ondersteuning.

Bonusmateriaal
Ondanks dat de vier schijven in een toch vrij dikke keepcase zitten vastgeklikt is de inhoud beperkt. De schijven bevatten geen echt inhoudelijke toevoegingen zoals audiocommentaar of featurettes. Bij enkele afleveringen zijn er verwijderde scènes te bekijken en er is een standaard Gag Reel meegeleverd.

Negende seizoen én spin-off Pearson starten snel!
Aankomende woensdag start USA Network met het uitzenden van het negende en laatste seizoen van Suits. Ook start de spin-off Pearson rond het personage Jessica Pearson van actrice Gina Torres. Zowel Suits seizoen negen als de spin-off krijgen tien afleveringen. Hieronder de teaser voor seizoen 9 van Suits:En hieronder ook de teaser voor Pearson:


Lees meer over: bluray review, suits, USA network, seizoen 8, 2018, advocaten, advocatuur, Aaron Korsh, Gabriel Macht, Harvey Specter, Patrick J Adams, Mike Ross

Informatie over de serie: Suits

Populair nieuws