Stargate-acteur Michael Shanks in Netflix-serie 'Altered Carbon'

Michael Shanks in Netflix-serie Altered Carbon

Gaaf nieuws voor fans van deze acteur die de laatste jaren weinig opvallends deed.

Jim Pedd, 17 juli 2019 om 06:00

Acteur Michael Shanks kennen we vooral als Daniel Jackson uit de serie Stargate SG-1. Maar nu komt daar verandering in. Hij heeft namelijk getekend voor een rol in Netflix-serie Altered Carbon, waarin de acteur in een onbekend aantal afleveringen te zien is.
De dramaserie volgt de twintigste eeuwse soldaat Takeshi Kovacs, wiens bewustzijn ergens in de loop van de vierentwintigste eeuw terecht komt in een nieuw lichaam. Hij moet een moord oplossen. In het tweede seizoen neemt Anthony Mackie de hoofdrol over en volgen we Takeshi in een nieuw avontuur.

Hoe groot?
Het is onbekend hoe groot de rol van Shanks zal zijn in deze nieuwe reeks. het is ook nog niet zeker wanneer de nieuwe afleveringen precies te zien zullen zijn. Wel weten we dat de opnames in februari dit jaar begonnen zijn en dat daarmee een première begin 2020 waarschijnlijk is.

Shanks is overigens ook te zien in een romantische dramaserie van Netflix. Virgin River, dat gebaseerd wordt op een boekenreeks van Roby Carr, die ondertussen uit twintig delen bestaat en meer dan 13 miljoen keer verkocht werd.

Lees meer over: Netflix, Altered Carbon, Michael Shanks, Anthony Mackie

Populair nieuws