Forse kritiek laatste seizoen 'Game of Thrones' niet terecht?

Forse kritiek S8 'Game of Thrones' niet terecht?

Volgens acteur Nikolaj Coster-Waldau is alle kritiek niet helemaal eerlijk, zo laat hij weten.

Jim Pedd, 17 juli 2019 om 07:05

Het achtste en laatste seizoen van HBO-serie Game of Thrones bleek behoorlijk controversieel. Het verhaal bewoog te snel voort, twist waren niet verdiend en eigenlijk was de boel ook te voorspelbaar. Maar volgens acteur Nikolaj Coster-Waldau is dat niet geheel terecht.
”Elk seizoen is intens geweest als het aankomt op de aandacht en discussies, maar bij dit seizoen was het buitengewoon intens. We hebben een WhatsApp-groep, met de acteurs erin, en ik zag dat mensen er heel erg van slag van raakten als er wat grof commentaar verscheen. Als je de fout maakt om alles te lezen, dan word je heel boos in zo’n appgroep,” aldus de acteur.

Niet hun schuld
Het was niet helemaal terecht om te denken dat de schrijvers echt de schuld van alles moeten krijgen, vindt Coster-Waldau verder. “Als je denkt dat [D.B. Weiss en David Benioff] niet de meest gepassioneerde fans van de franchise zijn, dan heb je niet goed nagedacht. Ze zijn al tien jaar bezig met hoe ze de serie moeten eindigen,” vertelde de acteur verder.

”En je weet dat ze de opmerkingen meekrijgen. Vergis je niet: iedereen, duizenden mensen, hebben hun best gedaan om de serie zo goed mogelijk te laten eindigen”.

Bron: Huffington Post

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Nikolaj Coster Waldau, David Benioff, DB Weiss

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws