IJzige eerste trailer 'Snowpiercer'

IJzige eerste trailer 'Snowpiercer'

Het ziet er niet heel goed uit voor de mensheid.

Jim Pedd, 22 juli 2019 om 09:16

Snowpiercer heeft na de eerste foto’s van dit weekend, nu ook een eerste trailer gekregen. Dat laat zien dat er weinig veranderd lijkt aan het plot van de serie. Daarin volgen we een stel rebellen aan boord van een trein die eeuwig in beweging is.
Snowpiercer speelt zich af op de Aarde, die door mensen die klimaatverandering probeerden tegen te gaan, compleet verpest is. Sterker nog: alles is bevroren en de lucht is zo koud, dat je het niet kan overleven. Er is maar een klein groepje mensen overgebleven en die bevinden zich aan boord van een trein, de Snowpiercer. Maar de trein kent een klassenmaatschappij, waarbij arme mensen hutjemutje op elkaar gepakt achterin leven en de rijkeren voorin met alle ruimte en luxes die je maar kan bedenken. Op een gegeven moment hebben de armen het gehad en komen ze in opstand. Met alle gevolgen van dien.


De serie zal in de loop van de lente van 2020 te zien zijn op de Amerikaanse zender TBS. Het is nog niet zeker of de serie naar Nederland komt en wie hem dan uitzendt.

Lees meer over: Snowpiercer, TBC

Populair nieuws