'Star Trek: Lower Decks' speelt zich af in 2380

'Star Trek: Lower Decks' speelt zich af in 2380

Dat en meer nieuws over deze animatieserie.

Jim Pedd, 22 juli 2019 om 10:22

Star Trek: Lower Decks speelt zich af in hetzelfde tijdperk als Star Trek: The Next Generation. Het is een van de vele series die besteld zijn in het fictieve universum en de eerste komedieserie in de franchise.
Star Trek: Lower Decks zal zich afspelen in het jaar 2380. De serie krijgt dertig minute durende afleveringen die zich richten op een viertal vaandrigs, die zich aan boord van een behoorlijk insignificant schip van de Starfleet bevinden. De serie zal vermoedelijk in de loop van 2020 te zien zijn op CBS All Access en in Nederland op een andere streamingdienst.

Komedieserie
De animatieserie zal mogelijk ook wat bekende personages laten zien, waaronder Jean-Luc Picard, Riker en Worf. Maar centraal staan echt de vier personages die een kleine rol hebben binnen Starfleet en werken op een onbelangrijk ruimteschip. Er zitten wel wat cameo’s in, naar het schijnt, en dan vooral van heldhaftige Starfleet-figuren, zodat des te duidelijker is hoe weinig de groep voor elkaar kan krijgen.

Op dit moment werkt CBS aan heel wat series: een derde seizoen voor Star Trek: Discovery, een spin-off rond Sectio 31, Star Trek: Picard en een animatieserie op Nickelodeon rond een groepje tieners die een verlaten ruimteschip vinden.

Lees meer over: Star Trek Lower Decks, CBS all access

Populair nieuws