Cast bekend van Netflix-serie 'Sens8' van de Wachowskis

Scifi-/dramaserie van Andy en Lana Wachowski, uiteraard bekend van 'The Matrix.'

Jan-Peter Rook, 22-06-2014 18:22

De cast van Sens8, de aankomende scifi-/dramaserie van The Matrix-duo Andy en Lana Wachowski en J. Michael Straczynski, is compleet. Deadline meldt dat Naveen Andrews (Lost), Daryl Hannah (Kill Bill) en Brian J. Smith (Stargate Universe) hoofdrollen zullen gaan spelen in de serie. Ze komen in een cast terecht die al bestond uit Tuppence Middleton, Aml Ameen, Doona Bae, Miguel Silvestri, Tena Desae, Jamie Clayton, Max Riemelt, Freema Agyeman, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra en Terrence Mann.
De Netflix-show, die in eerste instantie uit tien afleveringen zal bestaan, vertelt het aangrijpende verhaal over een groep mensen over de hele wereld, die plotseling een mentale en emotionele connectie met elkaar krijgen. Ze kunnen elkaar zien en met elkaar praten alsof ze op dezelfde plek zijn, maar hebben ook toegang tot elkaars diepste geheimen. Ze moeten erachter zien te komen wat er precies is gebeurd en wat dit voor de mensheid betekent. Tegelijkertijd worden ze opgejaagd door een organisatie die erop uit is om ze te vangen, vermoorden en/of onderzoeken.

De opnames van Sens8 zullen plaatsvinden in o.a. Chicago, San Francisco, Londen, IJsland, Seoel, Bombay, Berlijn, Mexico-Stad en Nairobi. Wanneer ze beginnen te draaien is nog niet bekend, evenals de premièredatum.

Bron: Deadline

Lees meer over: Andy Wachowski, Lana Wachowski, J Michael Straczynski, sens8, Naveen Andrews, Daryl Hannah, Brian J Smith, wachowskis, wachowski

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie