'The Flash' krijgt gruwelijke schurk in zesde seizoen

The Flash krijgt gruwelijke schurk in 6de seizoen

Een type dat alles kan met je bloed.

Jim Pedd, 24 juli 2019 om 08:13

In het zesde seizoen van The Flash moeten Barry Allen en zijn crew het tegen een heel nieuwe schurk opnemen: Dr. Ramsey Rosso. Alhoewel dat niet heel indrukwekkend klinkt, doet zijn schurkennaam dat wel: Bloodwork.
Bloodwork wordt de nieuwe schurk in de serie en wordt gespeeld door Sendhil Ramamurthy. Bloodwork heeft in de comics last van hemofilie. Hij besluit dan ook om wetenschapper te worden en doet onderzoek naar zijn bloedproblemen. Uiteindelijk vindt hij een geneesmiddel, maar dat geeft hem ook unieke krachten.

Oorsprong onbekend
Het is niet zeker of dit ook echt de oorsprong van Bloodwork zal zijn in de serie. Technisch gezien is hij een metamens en bestaat de kans dan ook dat hij zijn krachten heeft gekregen door de explosie in STAR Labs. The Flash heeft de laatste tijd wel wat ruimte geboden voor metamensen, dus het kan toch zijn dat hij inderdaad een onderzoeker is.

In de comics kan hij in elk geval heel veel met bloed. Zo kan Bloodwork bloed laten samenklonteren, het laten branden en meer. Gruwelijke krachten dus en ook iets engs voor The Flash om tegen te moeten vechten.

Bron: CB

Lees meer over: The Flash, The CW, Barry Allen, Ramsey Rosso, Bloodwork

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws