search
Picard is een hele andere man in 'Star Trek'-serie!
Series / Nieuws

Picard is een hele andere man in 'Star Trek'-serie!

We horen steeds meer details over deze serie.

Als we Picard voor het eerst weer zien in Star Trek: Picard, is hij een heel ander man. Dat horen we van producent Alex Kurtzman, die een interview deed met Entertainment Weekly over de serie. Het is de eerste keer dat Patrick Stewart in de huid van het personage kruipt in twintig jaar.

"Er zijn heel wat zaken waar Picard last van heeft," aldus Kurtzman tijdens het interview. Zijn verleden is waar Picard last van heeft als de boel begint. Waardoor dat komt is niet helemaal duidelijk, maar het zal vermoedelijk te maken hebben met twee zaken: de vernietiging van Romulus en de mislukte poging van Picard om een reddingsarmada te leiden, en de dood van Data.

Oudere man
Volgens showrunner Michael Chabon is de Picard die we in deze serie gaan zien ook een heel ander man. Hij is ouder dan ooit, wat ook niet gek is gezien het feit dat Stewart ergens in de zeventig is, "en daar doen we niet moeilijk over. We hebben het over een man die zich in een heel nieuwe fase in zijn leven bevindt."

In deze serie moet Picard zonder de hulp van Starfleet een gevaarlijke missie ondernemen. Begin 2020 te zien op Amazon Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen