'Star Trek: Discovery' breidt het canon uit

'Star Trek: Discovery' breidt het canon uit

Star Trek krijgt een heel nieuwe dimensie in dit nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 31 juli 2019 om 07:08

Star Trek: Discovery spelt zich in het derde seizoen ver, ver in de toekomst af. De finale van het tweede seizoen bracht de bemanning van de Discovery 900 jaar in de toekomst, waarmee alle films en andere series ingehaald werden. Dat opent een hele wereld aan mogelijkheden voor de serie en voor fans.
Actrice Sonequa Martin Green vertelde tijdens een interview dat ze er heel erg naar uitkijkt. “Het mooie van de toekomst in gaan, is dat alles nieuw is,” begon Green. “Dus alles wat je zal zien is nieuw. Zo mochten we de eerste aflevering opnemen in IJsland, waarbij je een wereld ziet die we nooit eerder vertoond hebben en we bevinden ons niet in Terralysium. We zijn daar niet terecht gekomen, zoals we gehoopt hadden. Dus we moeten uitzoeken waar we zijn, wanneer we zijn en waar we ons bevinden.”

Het canon uitbouwen
Actrice Green vertelde dat er daarmee een belangrijke kans is om het canon van Star Trek flink uit te bouwen. “De wereld is heel interessant en meeslepend en exotisch en het is heel nieuw, en wat er in deze serie gebeurd is… Nou ja, ik kan me vorstellen dat heel wat mensen zich afvragen wat zich na Voyager afgespeeld heeft.”

De serie is in 2020 weer te zien.

Bron: CB

Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, CBS All Access, Netflix, CBS, Sonequa Martin Green

Populair nieuws