search
Starz maakt serie over Soderberghs 'The Girlfriend Experience'
Series / Nieuws

Starz maakt serie over Soderberghs 'The Girlfriend Experience'

Vrouwen die niet alleen seks leveren.

Starz heeft vandaag aangekondigd een serie te maken van The Girlfriend Experience, gebaseerd op de film met dezelfde titel die gemaakt werd door Steven Soderbergh en Philip Fleischman. Zij dienen ook als uitvoerend producenten voor deze serie, die dertien afleveringen moet tellen. Verder zijn Lodge Kerrigan en Amy Seimetz aan het project verbonden als scenaristen en regisseurs.


The Girlfriend Experience verkent de relaties van de meest exclusieve courtisanes die hun klanten veel meer dan gewoon seks geven. Deze leveranciers "“ of GFEs (Girlfriend Experience) "“ delen intimiteiten die meer bij romantische partners of echtgenoten en echtgenotes horen. Ze worden geliefden die rijkelijk betaald worden voor hun tijd.

De oorspronkelijke film werd geregisseerd door Soderbergh in 2009. Chris Albrecht, CEO van Starz aan het woord: "We zijn allemaal zulke fans van de film, dat het idee om deze wereld via verschillende personages, stemmen en oogpunten, erg intrigerend is. Steven en Philips aanpak van het format is uniek en iets wat we nog niet gezien hebben op televisie."

En Soderbergh zelf: "Toen Philip met het idee kwam een televisieserie te maken, gebaseerd op de Girlfriend Experiene, dacht ik, 'laten we voor elke stad een andere vrouw bekijken, twee onafhankelijke schrijvers/regisseurs samen laten werken, een man en een vrouw, en hen het hele zaakje maken.'"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen