search
Tarantino-film 'Once Upon a Time in Hollywood' wordt mogelijk Netflix-serie
Series / Nieuws

Tarantino-film 'Once Upon a Time in Hollywood' wordt mogelijk Netflix-serie

Dat gebeurde eerder met Tarantino-film The Hateful Eight.

Momenteel draait Tarantino-film Once Upon a Time in Hollywood in de bioscopen. Als het aan de regisseur ligt, krijgen we er straks heel wat meer van te zien. Hij zou werken aan een langere versie die naar Netflix kan komen.

Dat vertelt althans acteur Nicholas Hammond, die de rol van Sam Wanamaker spelt in de film. The Playlist stelt dat de acteur vertelde dat de oorspronkelijke versie van de film zo'n vier uur duurde. Tarantino heeft dat flink wat korter gemaakt en daarbij zijn heel wat bekende acteurs met een cameo gesneuveld.

Langere versie
Om die reden overweegt Tarantino naar het schijnt dan ook om een langere versie uit te brengen. Dat deed de regisseur eerder met The Hateful Eight, dat in vier afleveringen werd opgesplitst van elk vijftig minuten en op die manier naar Netflix kwam. Dat zou nu dus ook kunnen gebeuren met deze film.

In de film volgen we Rick Dalton, een televisiester en zijn stuntdouble. De twee bevinden zich in de nadagen van het gouden tijdperk van Hollywood en raken verzeild in een bizar en bloederig avontuur waarin ook de beruchte Manson Family een rol speelt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen