Gave nieuwe functie voor Netflix!

Gave nieuwe functie voor Netflix!

Eindelijk een overzicht met wat eraan komt.

Jim Pedd, 23 augustus 2019 om 07:05

Netflix voegt continu nieuwe mogelijkheden toe om fans blij te maken. Een recente update aan de streamingdienst maakt het voor fans makkelijker om te weten wat eraan zit te komen. Niet alleen dat, ook kunnen de trailers van die films en series makkelijker gevonden worden en kunnen fans reminders instellen.
Variety meldde vandaag dat Netflix uitgebreid getest heeft met de Coming This Week-functie. Die wist heel erg aan te slaan bij fans en dus wordt de functie nu breder beschikbaar gemaakt. Volgens Variety is Netflix er al mee begonnen de functie naar diverse gebruikers uit te rollen en zou die op korte termijn voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

Heel veel nieuws
Netflix’ director of product innovation Cameron Johnson vertelt aan Variety dat testers erg blij waren met de functie. “Mensen houden van die ervaring,” aldus Johnson. “Het was een erg succesvolle test. De update zal snel naar Android- en iOS-apparaten komen.”

De functie zal welkom zijn bij fans die de bomen door het bos niet meer zien als het aankomt op al het nieuws dat naar Netflix komt.

Lees meer over: Netflix, Nieuw, Te verschijnen

Populair nieuws