search

Ons nieuws van vrijdag 23 augustus 2019

Poster 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'!
Series / Nieuws

Poster 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'!

Check het eerste affiche voor de grootse Disney+ serie.

De eerste poster voor de Star Wars-serie The Mandalorian van Walt Disney en Lucasfilm zijn onthuld. De serie debuteert over een kleine drie maanden op Disney+, als deze betaalzender online komt voor de liefhebbers van content van Disney / Marvel / Pixar / Lucasfilm / National Geographic.

Het affiche onthult de Mandalorian, de intergalactische premiejager van acteur Pedro Pascal. Deze acteur is bekend uit series als Narcos en Game of Thrones. Zijn personage in deze eerste officiële Star Wars-serie heeft ook een ruimteschip, de Razorcrest. De poster lijkt duidelijk te voorspelen dat de serie start op de planeet Tatooine, aangezien er in de achtergrond Jawa-sandcrawlers te zien zijn.

Lees ook: Pedro Pascal is de hoofdrolspeler in 'Star Wars: The Mandalorian'!

Poster voor The Mandalorian
The Mandalorian gaat op 12 november in première op Disney+, met acht afleveringen. Hieronder het eerste officiële affiche voor de serie van schrijver, bedenker en showrunner Jon Favreau (Iron Man, The Lion King). De trailer verschijnt pas morgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix bevestigt horrorserie over veelbesproken 'Fyre Festival'
Series / Nieuws

Netflix bevestigt horrorserie over veelbesproken 'Fyre Festival'

De trailer laat in ieder geval reeds het beste vermoeden...

Het zogenaamde 'Fyre Festival' is ongetwijfeld één van de meest veelbesproken festivals ooit. Het exclusieve festival op de Bahama's welke niet door blijkt te gaan klinkt in eerste instantie vooral als een complete mislukking. Netflix ziet er echter stof in voor een heuse horrorserie.

Het is niet voor het eerst dat er een productie wordt gemaakt die draait rond het exclusieve festival dat nooit plaats heeft gevonden. Aan het begin van dit jaar verscheen bijvoorbeeld reeds de documentaire Fyre: The Greatest Party That Never Happened. De productie die Netflix nu heeft aangekondigd is natuurlijk iets helemaal anders. Het nieuwe project welke luistert naar de naam The I-Land moet een combinatie gaan worden van Lost en de meest bloedstollende horrorfilm welke je, je eigenlijk maar kan inbeelden.

Bloedstollende trailer
Netflix stuurde niet alleen de aankondiging van de nieuwe horrorserie de wereld in, meteen werd er ook een bloedstollende trailer gelanceerd. Deze trailer maakt duidelijk dat iedereen welkom is op het exclusieve feest. Of je het uiteindelijk ook zal weten te overleven is een andere vraag... De omschrijving die door Netflix aan het nieuwe project wordt gegeven is de volgende:

"10 mensen worden wakker op een verraderlijk eiland. Ze kunnen zich niet meer herinneren hoe ze daar precies terecht zijn gekomen. Ze ontdekken al snel dat de plaats niet is wat ze er in eerste instantie van verwachten. Ze worden dan ook geconfronteerd met verschillende, extreme psychologische evenals lichamelijke uitdagingen".

De serie zal bestaan uit 7 afleveringen en is vanaf 12 september te zien op Netflix. Ben je wel te vinden voor een voorsmaakje? Dan is het zeker de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twee series regulars nemen afscheid van 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Twee series regulars nemen afscheid van 'Legends of Tomorrow'

Het vijfde seizoen belooft net wat minder legendarisch te worden...

Fans mogen dan wel erg uitkijken naar het vijfde seizoen van Legends of Tomorrow, toch valt er ook slecht nieuws te bespeuren. Met het vijfde seizoen moet er namelijk opnieuw afscheid worden genomen van twee toch wel belangrijke personages.

In eerste instantie nemen we afscheid van het personage van 'Brandon Routh' genaamd 'Ray Palmer'. De acteur nam deze rol reeds op zich van in het derde seizoen van de serie Arrow. Dit nieuws zal ongetwijfeld voor veel mensen reeds als een schok komen, maar er is meer. Routh is namelijk niet de enige series regular die een einde breidt aan zijn avonturen in Legends of Tomorrow. Hetzelfde geldt namelijk eveneens voor Courtney Ford.

Lees ook: Brandon Routh terug als Superman in 'Crisis on Infinite Earths'

Creatieve beslissing
'Brandon Routh' en 'Courtney Ford' zijn in het echte leven getrouwd en nu nemen ze ook samen afscheid van hun personages in Legends of Tomorrow. De twee castleden zijn uit de serie geschreven als gevolg van een creatieve beslissing van de productie. Het personage van Ray heeft niet zoveel succes gehad in de liefde sinds hij een boontje kreeg voor iemand die al verliefd was op 'Oliver Queen' in Arrow. Dat zowel hij als het personage van Ford uit de reeks worden geschreven kan veel betekenen, maar wat precies zal het vijfde seizoen duidelijk moeten gaan maken.

De algemene verwachting is dat zowel Routh als Ford hun laatste aflevering voor Legends of Tomorrow zullen opnemen in oktober van dit jaar. Gezien het feit dat het vijfde seizoen pas ergens in de loop van het jaar 2020 wordt verwacht is de kans groot dat we niet teveel afleveringen zullen moeten wachten vooraleer we het afscheid van beide personages zullen kunnen aanschouwen.

Lees ook: Constantine terug voor 'Legends of Tomorrow'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sexy Christina Hendricks was handmodel(!) voor poster van 'American Beauty'
Series / Celebrity

Sexy Christina Hendricks was handmodel(!) voor poster van 'American Beauty'

Eindelijk komt er een einde aan de jarenlange discussie!

De filmposter van American Beauty is wellicht één van de meest iconische filmposters ooit gemaakt. Veel mensen hebben zich echter altijd afgevraagd van wie de handen waren die op de poster te zien waren. Nadat hier vele jaren over gediscussieerd kon worden komt hier nu een einde aan.

De handen op de iconische filmposter zijn deze van niemand minder dan actrice 'Christina Hendricks'. De actrice van inmiddels 44 heeft op Instagram het nieuws zelf bekend gemaakt. "Vroeger deed ik regelmatig modellenwerk. Zo nu en dan deed ik ook opdrachten als handmodel. Op de iconische filmposter is mijn hand terug te vinden op de buik van een ander model. Ik ben er toch stiekem echt wel trots op dat ik op deze manier mijn steentje heb kunnen bijdragen aan één van de meest iconische films ooit gemaakt", aldus Hendricks.

Bekijk op instagram


Verbaasde reacties
Binnen de filmwereld wordt er verbaasd gereageerd op het nieuws dat de Mad Men en Good Girls actrice de wereld heeft ingestuurd. Onder meer 'Busy Philipps' liet optekenen verrast te zijn door het nieuws en ook 'January Jones' reageerde met de veelzeggende woorden; "Dit is belangrijk. Waarom was ik hier niet van op de hoogte?".

De bekendmaking van Hendricks heeft er dus duidelijk voor gezorgd dat één van de grootste mysteries van Hollywood eindelijk is opgehelderd!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: '13 Reasons Why' seizoen 3
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: '13 Reasons Why' seizoen 3

Zorgt het derde seizoen opnieuw voor de nodige controverse?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Verschillende Amerikaanse bronnen lieten optekenen dat 13 Reasons Why zal eindigen met het vierde seizoen. Fans van de reeks hebben echter nog voldoende om naar uit te kijken. Vanaf vandaag is het derde deel van de reeks in ieder geval op Netflix te bekijken. Ook het vierde en laatste seizoen belooft nog heel wat moois in petto te hebben.

13 Reasons Why is gebaseerd op het gelijknamige boek. In de serie volgden we in eerste instantie het doen en laten van de tiener Hannah welke na pesterijen en de nodige persoonlijke problemen de drastische keuze maakte om uit het leven te stappen. Haar keuze sloeg in als een bom bij haar klasgenoten. Zij kregen af te rekenen met enorme schuldgevoelens vanwege de pesterijen waar ze aan deel hadden genomen.

Lees ook: Netflix-serie '13 Reasons Why' eindigt na seizoen 4

Controversieel
De eerder verschenen seizoenen konden steevast rekenen op uitstekende recensies. Toch viel er hier en daar ook de nodige kritiek te bespeuren. Vooral de vele geweld- evenals verkrachtingsscènes hebben gezorgd voor de nodige controverse. Er kwam in bepaalde delen van de wereld zelfs zoveel kritiek op deze scènes dat Netflix op een zeker ogenblik besloot om een waarschuwing af te spelen voorafgaand aan het afspelen van de show. Ondanks de controverse groeide 13 Reasons Why uit tot een grote hit, dit niet in het minst bij jongeren.

Uitstekende recensies
De recensies van de critics mogen dan wel prima te noemen zijn, op verschillende gespecialiseerde websites lijken de cijfers toch enigszins tegen te vallen. Op IMDB is er sprake van een score van 7,9/10. Op Rotten Tomatoes liggen de scores een behoorlijk stuk lager. De Average Tomatometer geeft een score weer van een povere 52 procent. De Average Audience Meter op de website is heel wat positiever. Deze laat een score van 77 procent optekenen.

Hoe het ook zij, heel wat mensen hebben uitgekeken naar de lancering van het derde seizoen en nu is het eindelijk zo ver! Seizoen 3 van 13 Reasons Why is vanaf vandaag, vrijdag 23 augustus 2019 te bekijken op Netflix. Vraag je, je af wat je in het derde seizoen allemaal mag verwachten? Dan kan de eerder gelanceerde trailer je daar alvast een goede indruk van geven!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Ballers'-serie met Dwayne Johnson stopt na seizoen 5
Series / Nieuws

'Ballers'-serie met Dwayne Johnson stopt na seizoen 5

Dwayne Johnson kondigde dit aan via social media.

Dwayne Johnson, hoofdrolspeler en uitvoerend producent van HBO-serie Ballers, heeft aangekondigd dat de serie na vijf seizoenen tot een einde komt. De eerste van de laatste acht afleveringen wordt dit weekend door het netwerk uitgezonden.

Ballers is een creatie van Stephen Levinson en laat de wereld van American football zien door de ogen van een groep voormalige en nieuwe spelers. Johnson speelt ex-superster Spencer Strasmore, die nu de financieel manager is van de beste hedendaagse spelers. Naast Johnson zijn er in de serie ook rollen weggelegd voor John David Washington, Rob Corddry, Omar Benson Miller, Donovan Carter, Troy Garity, London Brown en Brittany S. Hall.

Johnson over het einde van Ballers

Johnson verklaarde het volgende over het einde van de serie:

"Ik wil alle kijkers van Ballers uit de grond van mijn hart bedanken. Door jullie zijn wij al jaren de best bekeken comedy-serie op HBO. Daarnaast zijn velen van ons door deze serie in andere projecten terechtgekomen. Geniet van het laatste seizoen van Ballers."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw castlid voor supercoole Netflix-serie 'Cowboy Bebop'
Series / Nieuws

Nieuw castlid voor supercoole Netflix-serie 'Cowboy Bebop'

De live-action verfilming van de beroemde animeserie komt naar Netflix.

Actrice Elena Satine (Strange Angel, Revenge) is gecast naast hoofdrolspeler John Cho in de tiendelige live-action verfilming van de Japanse cult-animatieserie Cowboy Bebop voor Netflix.

Lees ook: Netflix vindt sterren voor 'Cowboy Bebop'!

In het door jazz geïnspireerde verhaal dat meerdere genres beslaat volgen we een groep premiejagers die op de vlucht zijn geslagen voor hun verleden. Samen jagen ze op de gevaarlijkste criminelen in het zonnestelsel. Voor de juiste prijs zijn ze zelfs bereid om de wereld te redden…

Maker van de anime geeft zijn advies
Satine zal de rol spelen van Julia, een mysterieuze vrouw met een zwoele stem uit het verleden van Spike Siegel (Cho). Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Mustafa Shakir, Daniella Pineda en Alex Hassell. Chris Yost (Thor: Ragnarok) zal het script schrijven van de eerste aflevering. Hij zal de serie tevens produceren. Shinichiro Watanabe, regisseur van de oorspronkelijke anime, zal dienst doen als adviseur. Josh Appelbaum, Andre Nemec, Jeff Pinkner & Scott Rosenberg zijn de showrunners.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' moet een soort 'Star Wars/Mad Max'-mix worden
Series / Nieuws

'The Mandalorian' moet een soort 'Star Wars/Mad Max'-mix worden

Gaaf! De eerste live-action serie wordt nog behoorlijk duister.

The Hollywood Reporter kreeg de kans om Jon Favreau te interviewen over de aankomende Star Wars-serie The Mandalorian. Volgens hem wordt het een serie die lijkt op Mad Max, maar dan gecombineerd met de eerste akte van A New Hope.

"Wat ik probeer te doen, is de esthetiek van de originele trilogie in herinnering te roepen. En niet alleen de eerste film, maar vooral de eerste akte van de eerste film", aldus de regisseur. "Hoe was het op Tatooine? Wat was er in die cantina aan de hand? Dat fascineert me al sinds ik een kind was, en ik houd van het duistere, freaky deel van Star Wars. Het Mad Max-aspect van de franchise."

Vijf jaar later
De serie speelt zich vijf jaar na de gebeurtenissen in The Return of the Jedi af. Centraal staat een premiejager die in de nasleep van de val van het Keizerrijk en de opkomst van de First Order moet proberen te overleven. De serie krijgt overigens vandaag nog een trailer, die wordt vrijgegeven na het panel tijdens de D23-expo.

Vanaf 12 november te zien op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Trek: Discovery' eind 2020 pas verder?
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' eind 2020 pas verder?

Het gaat nog wel even duren.

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery is pas eind 2020 te zien. Althans, daar lijkt het op. Het tweede seizoen van de serie van CBS en Netflix eindigde in april en sindsdien werken cast en crew hard aan de derde reeks. Tijdens de San Diego Comic-Con werden zelfs al de eerste foto's vrijgegeven.

Desalniettemin lijkt het erop dat het nog even wachten wordt op de derde reeks. Dat komt omdat CBS All Access ook ruimte maakt voor andere series, waaronder Star Trek: Picard, de achtste serie in de franchise. Daarnaast wordt er gewerkt aan heel wat ander materiaal.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' blijft in de verre toekomst

Nieuwe kapitein
De serie speelt zich straks 930 jaar in de toekomst af, en mist nu weer een kapitein. Christopher Pike bleef namelijk achter in het heden, bij zijn eigen crew en ruimteschip. In de toekomst zal er dus een nieuwe kapitein gevonden moeten worden en dat zal er mogelijk een zijn die van de Discovery zelf komt.

"Laat" in 2020 te zien!

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt een nieuwe kapitein in seizoen 3!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave nieuwe functie voor Netflix!
Series / Nieuws

Gave nieuwe functie voor Netflix!

Eindelijk een overzicht met wat eraan komt.

Netflix voegt continu nieuwe mogelijkheden toe om fans blij te maken. Een recente update aan de streamingdienst maakt het voor fans makkelijker om te weten wat eraan zit te komen. Niet alleen dat, ook kunnen de trailers van die films en series makkelijker gevonden worden en kunnen fans reminders instellen.

Variety meldde vandaag dat Netflix uitgebreid getest heeft met de Coming This Week-functie. Die wist heel erg aan te slaan bij fans en dus wordt de functie nu breder beschikbaar gemaakt. Volgens Variety is Netflix er al mee begonnen de functie naar diverse gebruikers uit te rollen en zou die op korte termijn voor iedereen beschikbaar moeten zijn.

Heel veel nieuws
Netflix' director of product innovation Cameron Johnson vertelt aan Variety dat testers erg blij waren met de functie. "Mensen houden van die ervaring," aldus Johnson. "Het was een erg succesvolle test. De update zal snel naar Android- en iOS-apparaten komen."

De functie zal welkom zijn bij fans die de bomen door het bos niet meer zien als het aankomt op al het nieuws dat naar Netflix komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superschurk Dr. Light maakt opwachting in 'Titans'
Series / Nieuws

Superschurk Dr. Light maakt opwachting in 'Titans'

Samen met Deathstroke neemt hij het op tegen de tieners.

DC-serie Titans verwelkomt in het tweede seizoen Arthur Light, a.k.a. Dr. Light. De rol wordt gespeeld door Michael Mosley, waar al langer een gerucht over de rondte deed. Nu is het nieuws bevestigd en weten we dus zeker dat dit een heel gaaf seizoen wordt.

Dr. Light zal een van de grote schurken zijn in de serie. Hij neemt het samen met Deathstroke op tegen de Titans, die onder leiding staan van Dick Grayson, ofwel Robin. Maar Robin ontmoet dit seizoen zijn voormalig mentor, Bruce Wayne, want ook hij is gecast in dit seizoen.

Lees ook: Raven meer comic-accuraat in 'Titans' S2

Dr. Light
Dr. Light verscheen in 1962 voor het eerst in de comics. Hij was een wetenschapper die het licht kon manipuleren. Die mogelijkheid gebruikte hij vooral voor criminele doeleinden en over de jaren vocht hij met heel wat helden van DC Comics. Sindsdien is hij overigens alles geweest, van comic relief tot een superschurk.

In Titans zal hij waarschijnlijk een mix van bieden zijn. Vanaf 6 september weer te zien!

Lees ook: 'Titans' seizoen 2 trailer: de DC-helden zijn terug!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen