search
Marvel-serie 'WandaVision' voelt als grote film
Series / Nieuws

Marvel-serie 'WandaVision' voelt als grote film

Kortom: het wordt een serie die niet gaat voelen als zodanig.

De Marvel-serie WandaVision die gemaakt wordt voor Disney+ gaat voelen als een grote film. De serie maakt onderdeel uit van een breed plan om heel veel mensen naar de aanstaande streamingdienst te lokken en dat zal wel gaan slagen.

Marvel maakt namelijk in Phase 4 maar liefst vier televisieseries die allemaal verbonden zullen zijn met de bioscoopfilms. Dat betekent meteen dat men hoog moet inzetten en dat leidt dus tot dit soort aankondigingen. Showrunner Jac Schaeffer belooft dat het heel wat wordt.

Lees ook: Marvel wilde meer diversiteit in 'WandaVision'

Net een film
"Op de eerste plaats, dat Marvel iets maakt voor Disney+, betekent niet meteen dat het echt als een televisieserie gaat voelen, snap je wat ik bedoel?" begon Schaeffer zijn statement. "Het is nog altijd net een bioscoopfilm, maar dan voor streaming. En dus zal je hetzelfde gevoel van grootsheid en dezelfde omvang en kansen zien. Het voelt straks dus echt als een enorme film."

De serie draait om Wanda Maximoff en Vision die op de een of andere manier terugkeert. De serie is ook direct verbonden aan de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness en is vanaf de lente van 2021 te zien.

Lees ook: Gerucht: Marvel-serie 'WandaVision' trekt realiteit krom
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen