'Loki' vindt een regisseur voor alle afleveringen

'Loki' vindt een regisseur voor alle afleveringen

De serie laat nog wel even op zich wachten, maar we worden wel al lekker gemaakt.

Jim Pedd, 24 augustus 2019 om 15:34

Kate Herron regisseert alle zes afleveringen van MCU-serie Loki. Dat heeft Disney laten weten tijdens het D23-panel van de serie. De bedoeling is dat elke aflevering van de serie een uur gaat duren. Het is verder de eerste keer dat Herron met Marvel samenwerkt.
Loki draait om de Loki die we in Avengers: Endgame in de 2012-verhaallijn zagen. Hij wist te ontsnappen en kon in de tijd reizen. Rond hem zullen we het een en ander zien. Loki is onder meer gespot in de straten van 1975 en we weten dat hij een onwaarschijnlijke invloed zal hebben op de menselijke geschiedenis.

Lees ook: Marvels 'Loki' duurt 6 uur en heeft geduchte schurken!

Heel nieuw
Volgens acteur Tom Hiddleston, die de rol van Loki speelt, wordt het een heel interessante serie. “Er is nog heel wat te vertellen over Loki. En het zal mij altijd blijven verbazen,” aldus de acteur over de toegewijde fans. Hiddleston beloofde in het verleden ook dat het verhaal van Loki “pas net begonnen” is.

Kortom: we kunnen na die zes afleveringen van elk een uur nog meer verwachten. In de lente van 2021 op Disney+ te streamen!

Lees ook: Marvel onthult logo en plotdetails 'Loki'!

Lees meer over: Loki, Marvel, Disney, Tom Hiddleston, Disney Plus

Populair nieuws