search
'WandaVision' is half sitcom, half spektakelstuk
Series / Nieuws

'WandaVision' is half sitcom, half spektakelstuk

Maak je borst maar nat voor een vrij bizar spektakel.

De serie WandaVision die naar streamingdienst Disney+ komt zal "half klassieke sitcom, half MCU-spektakel" worden. Dat werd bekend gemaakt tijdens het panel voor de film op de D23 Expo van filmstudio Disney.

De serie speelt zich af na de gebeurtenissen in Marvel-film Avengers: Endgame. Hoe Vision terugkeert is niet duidelijk, aangezien hij vermoord werd door Thanos en niet terugkeerde in Endgame, maar Scarlet Witch zal mogelijk naar hem op zoek gaan. Hij is immers haar grote liefde. En mogelijk opent ze zo de poorten naar het multiversum, want de serie is direct verbonden aan de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' voelt als grote film

Deels sitcom
De serie zal voor een deel een sitcom worden, maar aan de andere kant ook een regulier MCU-spektakel. Dat werd verteld tijdens de D23 Expo. Daar vertoonde men een korte clip van de film die bestond uit beelden van Wanda en Vision in verschillende MCU-films en werden er beelden van sitcom The Dick Van Dyke Show vertoond.

In de MCU-serie komen Darcy Lewis uit Thor en Jimmy Woo uit Ant-Man and the Wasp ook voor. Verder zien we een oudere versie van het kind van Monica Rambeau, die we ontmoetten in Captain Marvel.

Lees ook: Marvel-serie 'WandaVision' duurt zes uur
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen