Meeste gehate personage uit 'The 100' gecast voor 'Chicago P.D.'!

Gehaat personage The 100 gecast voor Chicago P.D.

Michael Beach speelt een warmhartige misdaadbaas...

Door onze nieuwsredactie, 25 augustus 2019 17:13

De acteur die in de huid kroop van het meest gehate personage uit de serie The 100 is nu gecast voor de populaire serie Chicago P.D.. Het gaat hierbij om 'Michael Beach' welke in The 100 de rol op zich had genomen van 'Chancellor Pike'.
Ook in Chicago P.D. lijkt Beach niet meteen een good guy te zijn. Hij neemt immers de rol op zich van de Chicago misdaadbaas 'Darius Walker'. Ondanks het feit dat het personage van Beach duidelijk niet altijd het rechte pad heeft bewandeld zou hij zich nu willen inzetten ten voordele van de Afro-Amerikaanse gemeenschap in de stad. De showrunner van de reeks, namelijk 'Rick Eid' had er het volgende over te vertellen:

"Walker zal in de reeks de winst die hij heeft weten te realiseren met zijn drugsdeals gebruiken om jonge en innovatieve ondernemers financieel bij te staan".

Lees ook: Sophia Bush verklaart waarom ze 'Chicago P.D.' heeft verlaten

Terugkerende rol
Inmiddels werd duidelijk dat de rol van Beach in Chicago P.D. er één is met een terugkerend karakter. Dit betekent dat het personage in meerdere afleveringen te zien zal zijn. Of er sprake zal zijn van een samenwerkingsverband met de detectives uit de reeks of ze de (voormalige?) misdaadbaas toch niet helemaal vertrouwen zal nog moeten blijken.

Eén ding staat in ieder geval vast, met Michael Beach heeft de reeks er een nieuwe ervaren acteur bij. Beach was in het verleden dan ook niet alleen te zien in The 100, maar ook in onder meer Dynasty en The Rookie. Het zevende seizoen van Chicago P.D. gaat van start op 25 september.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: The 100, Chicago PD, serie, Michael Beach

Informatie over de serie: Chicago P.D.

Populair nieuws