Jabba the Hutt in 'Rogue One'-prequel?

Jabba the Hutt in 'Rogue One'-prequel?

Acteur Diego Luna wil dolgraag de grote worm aanraken. Maar gaat dat lukken?

Jim Pedd, 27 augustus 2019 om 06:00

Het is alweer een tijdje geleden dat Rogue One: A Star Wars Story in de bioscopen verscheen. In die film leerden we onder meer Cassian Andor en zijn robot K-2SO kennen. De twee krijgen ook een eigen serie, die op Disney+ te zien zal zijn.
In een interview met StarWars.com ging de acteur in op de vraag of Cassian Andor eindelijk Jabba the Hutt zal aanraken. “Nou ja, ik heb het opnieuw niet in het contract gezet, omdat ik geen idioot ben. Maar ik hoop het echt heel erg. Ik wil alles doen, als ik Jabba maar mag aanraken.”

Levensdoel: Jabba the Hutt aanraken
Het levensdoel van Diego Luna is om Jabba the Hutt aan te raken. Dat is iets wat de acteur bekende toen hij tekende voor een van de hoofdrollen in Rogue One. Nu is duidelijk dat hij dat nu weer niet mag doen. Co-ster Alan Tudyk lacht hem daarover uit: “Je wilde… Nou ja, ik was het vergeten, maar je wilde Jabba aanraken!”

Waarop Luna vertelde: “Ik vertelde het in één interview en nu vind je het echt overal terug. Maar ik ben gewoon heel erg benieuwd naar hoe zijn huid aanvoelt.” Waarop Tudyk vertelde: “Ik heb hem aangeraakt. Heb je ooit mochi aangeraakt?”

Bron: StarWars.com

Lees meer over: Star Wars, Rogue One, Diego Luna, Alan Tudyk, Jabba the Hutt, Lucasfilm, Disney Plus

Populair nieuws