search

Ons nieuws van dinsdag 27 augustus 2019

Mark Ruffalo verwelkomt She-Hulk!
Series / Nieuws

Mark Ruffalo verwelkomt She-Hulk!

Marvel brengt de vrouwelijk Hulk over een paar jaar naar Disney+

De gedachte is voorlopig nog wat vreemd; een vrouwelijke Hulk! Afgelopen weekend werd de serie She-Hulk aangekondigd voor Disney+ en dit betekent dat Mark Ruffalo's Hulk een soortgenoot krijgt.

In het Marvel Cinematic Universe kwam de Hulk in de actie in de film The Incredible Hulk, de vier Avengers-films en Thor: Ragnarok. Tot op heden was niet bekend hoe de toekomst eruit zou zien voor het groene gevaarte dat één keer werd gespeeld door Edward Norton, en de andere keren door Ruffalo.

Hulk ook in She-Hulk?
De vraag is uiteraard of de Hulk die we kennen uit de films ook te zien is in de serie She-Hulk. Voorlopig zal die vraag niet beantwoord worden, aangezien Marvel nog minimaal tien andere films en series in de planning heeft staan die voorafgaand aan She-Hulk verschijnen.

Via Instagram heeft Mark Ruffalo de aanstormende She-Hulk in ieder geval alvast verwelkomd:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
NCIS brengt Ziva enkele keren terug in zeventiende seizoen
Series / Nieuws

NCIS brengt Ziva enkele keren terug in zeventiende seizoen

Het ooit zo belangrijke personage werd nochtans dood geacht...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
NCIS heeft in het verleden reeds aangetoond vaak voor een cliffhanger van formaat te kunnen zorgen. Ook na 16 seizoenen is dat nog steeds het geval. In de finale aflevering van het zestiende seizoen verscheen plots een springlevende 'Ziva David' op het toneel. Dat op zich was reeds opvallend, maar nu is er meer nieuws dat de fans zal weten te verbazen.

Dat Ziva opeens terug springlevend in de kelder van Gibbs verscheen is opmerkelijk te noemen. Van het personage (gespeeld door 'Cote de Pablo') werd namelijk geruime tijd gedacht dat ze dood was. CBS heeft inmiddels bevestigd dat de terugkeer van de actrice niet éénmalig was, in tegendeel. De actrice zal reeds met absolute zekerheid te zien zijn in zowel de eerste als de tweede aflevering van het zeventiende seizoen. Ook verder in de reeks zou het personage 'Ziva David' nog verschillende keren opnieuw haar opwachting maken.

Lees ook: Zeventiende (!) seizoen voor 'NCIS'

Opvallende terugkeer
Dat Ziva terug is gekeerd brengt uiteraard ongelofelijk veel potentieel met zich mee voor het zeventiende seizoen. Fans zullen dan ook wellicht eindelijk verschillende antwoorden ontvangen met betrekking tot bijvoorbeeld de reden waarom ze haar dood in scène heeft gezet. Daarnaast rest ook de vraag waarom ze er nu precies voor kiest om terug te keren. Wat kan er zo ernstig zijn dat ze nu de nood voelt om Gibbs te komen waarschuwen? Het is een vraag die ongetwijfeld in het zeventiende seizoen van NCIS zal worden beantwoord.

Het zeventiende seizoen van NCIS wordt vanaf volgende maand terug uitgezonden op CBS. In Nederland is NCIS onder meer te zien op SBS6 en Net5.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste trailer komedie 'Dickinson' een serie van Apple TV+
Series / Trailer

Eerste trailer komedie 'Dickinson' een serie van Apple TV+

Hailee Steinfeld wordt een jonge, feestende Emily Dickinson!

Apple TV+ heeft een eerste trailer online gezet voor de komedieserie Dickinson, waarin Hailee Steinfeld (Bumblebee, Pitch Perfect 2) de hoofdrol speelt als Emily Dickinson. Zij is een bekende Amerikaanse dichteres die leefde van 1830 tot 1886.

De komedieserie Dickinson is een coming of age-serie waarin de beperkingen van de samenleving, het geslacht en het gezin vanuit het perspectief van een opstandige jonge dichter, Emily Dickinson (Hailee Steinfeld) worden verkend. Dickinson speelt zich af in de 19e eeuw waarin Emily een onverwachte held wordt voor ons millenniumtijdperk.



Wanneer online?
Naast Steinfeld is er ook een rol voor Jane Krakowsi uit de serie 30 Rock. Zij speelt Mrs. Dickinson. Andere rollen zijn er voor Toby Huss, Anna Baryshnikov, Ella Hunt en Adrian Enscoe. Check de eerste beelden hieronder; een verschijningsdatum is nog niet bekend. Deze zal vermoedelijk ergens in oktober of november vallen, gelijk met de launch van Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Spin-off voor 'The Simpsons'?
Series / Nieuws

Spin-off voor 'The Simpsons'?

Disney lijkt akkoord om verder te gaan met de animatiereeks.

Op 12 november komt Disney+ online en in de trailer (zie onder) voor de betaalzender kwam ook de The Simpsons voorbij. Disney lijkt de animatieserie voor jongeren en volwassenen online te gaan zetten. En de entertainmentreus wil waarschijnlijk ook verder met het gezin van Homer.

Tijdens D23 zei uitvoerend producent Al Jean dat ze met Disney hebben gesproken over de toekomst, ook over een eventuele tweede film. "Ik denk dat Disney alles ondersteunt wat we willen doen. Misschien komt er wel een gekke limited serie over een bijfiguur of een film waarmee we je hebben verrast. Ze ondersteunen ons creatief en dit gaat zich vertalen naar zoveel nieuwe mogelijkheden dan alleen het traditionele format," voegde Matt Selman toe.

Lees ook: Twee nieuwe seizoenen 'The Simpsons'!

Enorm succes
The Simpsons is een van de langstlopende televisiereeksen ter wereld met ondertussen 30 seizoenen en 662 afleveringen van elk ruim 20 minuten. In 2007 verscheen de film The Simpsons Movie en in augustus 2018 werd onthuld dat Fox werkte aan een vervolg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Namen en details personages Star Wars-serie 'The Mandalorian' onthuld!
Series / Nieuws

Namen en details personages Star Wars-serie 'The Mandalorian' onthuld!

Wie spelen Carl Weathers en Gina Carano in de langverwachte serie?

Nu de eerste traiiler van Disney+-serie The Mandalorian officieel is onthuld, zijn de verwachtingen rondom de Star Wars-serie nog hoger gespannen dan eerst. En hoewel we meerdere personages in beeld hebben gezien en horen praten, zijn hun namen en achtergronden nog niet eerder onthuld. Vandaag komt daar verandering in.

Lees ook: Zit Boba Fett in 'The Mandalorian'?

Entertainment Weekley heeft nu meer details over de belangrijkste personages vrijgegeven. Pedro Pascal speelt de titulaire Mandalorian. Hij heeft echter ook een andere naam, die voorlopig geheim wordt gehouden. Net als andere premiejagers, werkt hij graag alleen. Giancarlo Esposito speelt de rol van Moff Gideon, een gouverneur die voor The Empire werkte. Ondanks de neergang van het Empire, heeft Gideon een machtig leger en zijn lust naar macht weten te behouden.

Gina Carano speelt op haar beurt de rol van Cara Dune, een voormalige Shock Trooper die overstapte naar de Rebel Alliance tijdens de galactische burgeroorlog. Carl Weathers is Greef Cargo, de leider van de Bounty Hunters' Guild en de man die de Mandalorian een opdracht geeft die niemand anders wilt.

Lees ook: 'The Mandalorian' moet een soort 'Star Wars/Mad Max'-mix worden

Taika Waititi als robot
Ten slotte is bevestigd dat Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi, die ook een paar afleveringen van The Mandalorian regisseerde, te horen zal zijn als robot-premiejager IG-11. De naam van het personage van Werner Herzog is jammer genoeg nog niet onthuld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hele aparte eerste poster van MCU-serie 'WandaVision'
Series / Nieuws

Hele aparte eerste poster van MCU-serie 'WandaVision'

Dat wordt heel anders dan alles wat we tot nu toe gezien hebben.

De opnames zijn nog niet begonnen, maar er is wel al een eerste poster verschenen van de opmerkelijke Marvel-serie WandaVision. Die stelt de personages Wanda Maximoff en Vision centraal en dat op vrij opmerkelijke wijze.

Zoals onderstaande poster, die door Discussing Film op de D23 Expo gefotografeerd werd en we daarom alleen via Twitter kunnen plaatsen, laat zien, wordt het een heel ander project voor Marvel Studios. Kevin Feige, hoofd van de studio, omschreef de serie al als een "halve sitcom en half Marvel-spektakel". Dat zien we hieronder ook heel goed:

De serie heeft nog geen plot of synopsis. Het werk is pas net begonnen, want deze staat gepland voor release in de lente van 2021 op Disney+. De bedoeling is in elk geval een serie te maken die laat zien hoe Wanda probeert haar grote geliefde Vision terug te halen. Wellicht dat dit leidt tot het multiversum, want Wanda speelt ook een rol in MCU-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Lees ook: 'WandaVision' is half sitcom, half spektakelstuk
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jabba the Hutt in 'Rogue One'-prequel?
Series / Nieuws

Jabba the Hutt in 'Rogue One'-prequel?

Acteur Diego Luna wil dolgraag de grote worm aanraken. Maar gaat dat lukken?

Het is alweer een tijdje geleden dat Rogue One: A Star Wars Story in de bioscopen verscheen. In die film leerden we onder meer Cassian Andor en zijn robot K-2SO kennen. De twee krijgen ook een eigen serie, die op Disney+ te zien zal zijn.

In een interview met StarWars.com ging de acteur in op de vraag of Cassian Andor eindelijk Jabba the Hutt zal aanraken. "Nou ja, ik heb het opnieuw niet in het contract gezet, omdat ik geen idioot ben. Maar ik hoop het echt heel erg. Ik wil alles doen, als ik Jabba maar mag aanraken."

Levensdoel: Jabba the Hutt aanraken
Het levensdoel van Diego Luna is om Jabba the Hutt aan te raken. Dat is iets wat de acteur bekende toen hij tekende voor een van de hoofdrollen in Rogue One. Nu is duidelijk dat hij dat nu weer niet mag doen. Co-ster Alan Tudyk lacht hem daarover uit: "Je wilde… Nou ja, ik was het vergeten, maar je wilde Jabba aanraken!"

Waarop Luna vertelde: "Ik vertelde het in één interview en nu vind je het echt overal terug. Maar ik ben gewoon heel erg benieuwd naar hoe zijn huid aanvoelt." Waarop Tudyk vertelde: "Ik heb hem aangeraakt. Heb je ooit mochi aangeraakt?"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.