NCIS brengt Ziva enkele keren terug in zeventiende seizoen

Ziva keert terug voor zeventiende seizoen van NCIS

Het ooit zo belangrijke personage werd nochtans dood geacht...

Geoffrey Ketels, 27 augustus 2019 om 14:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

NCIS heeft in het verleden reeds aangetoond vaak voor een cliffhanger van formaat te kunnen zorgen. Ook na 16 seizoenen is dat nog steeds het geval. In de finale aflevering van het zestiende seizoen verscheen plots een springlevende 'Ziva David' op het toneel. Dat op zich was reeds opvallend, maar nu is er meer nieuws dat de fans zal weten te verbazen.
Dat Ziva opeens terug springlevend in de kelder van Gibbs verscheen is opmerkelijk te noemen. Van het personage (gespeeld door 'Cote de Pablo') werd namelijk geruime tijd gedacht dat ze dood was. CBS heeft inmiddels bevestigd dat de terugkeer van de actrice niet éénmalig was, in tegendeel. De actrice zal reeds met absolute zekerheid te zien zijn in zowel de eerste als de tweede aflevering van het zeventiende seizoen. Ook verder in de reeks zou het personage 'Ziva David' nog verschillende keren opnieuw haar opwachting maken.

Lees ook: Zeventiende (!) seizoen voor 'NCIS'

Opvallende terugkeer
Dat Ziva terug is gekeerd brengt uiteraard ongelofelijk veel potentieel met zich mee voor het zeventiende seizoen. Fans zullen dan ook wellicht eindelijk verschillende antwoorden ontvangen met betrekking tot bijvoorbeeld de reden waarom ze haar dood in scène heeft gezet. Daarnaast rest ook de vraag waarom ze er nu precies voor kiest om terug te keren. Wat kan er zo ernstig zijn dat ze nu de nood voelt om Gibbs te komen waarschuwen? Het is een vraag die ongetwijfeld in het zeventiende seizoen van NCIS zal worden beantwoord.

Het zeventiende seizoen van NCIS wordt vanaf volgende maand terug uitgezonden op CBS. In Nederland is NCIS onder meer te zien op SBS6 en Net5.

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: NCIS, serie, Cote de Pablo

Informatie over de serie: NCIS

Populair nieuws