search
Meer duidelijk over schurken in 'Watchmen'-serie
Series / Nieuws

Meer duidelijk over schurken in 'Watchmen'-serie

En Angela Abar, de hoofdpersoon!

Angela Abar, het personage van Regina King in HBO-serie Watchmen, krijgt langzaamaan een beetje context. Over het personage wisten we nog vrijwel niets, maar showrunner Damon Lindelof vertelde tegenover Vulture iets meer over het personage.

Regina King speelt een politieagent, die het opneemt tegen een groep schurken. Dat is een militie die bestaat uit white supremacists, een stel racisten dus. Kings personage is een gemaskerde agent die hen moet stoppen, en ze moet wel een masker dragen, aangezien de militie het voorzien heeft op politieagenten.

Lees ook: HBO's 'Watchmen' heeft eindelijk premièredatum

Als Sisyfus
We kennen allemaal wel de legende van Sisyfus, de man die als straf van de Griekse goden tot in de eeuwigheid een rotsblok een berg op moest rollen, maar elke keer als hij boven leek te zijn, het rotsblok weer naar beneden zag rollen. [i]"Regina was wel weg van het idee dat Angela niet gewoon een masker zou dragen. Ze kan wel white supremacists in elkaar slaan, maar hun denkbeelden niet uitroeien. Maar ze houdt wel van het Sisyfus-aspect van die strijd."[/b]

De serie is vanaf 20 oktober te zien!

Lees ook: Eerste trailer nieuwe HBO serie 'Watchmen' met Dr. Manhattan!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen