search
Team 'Supergirl' klaar voor actie op nieuwe poster!
Series / Posters

Team 'Supergirl' klaar voor actie op nieuwe poster!

Kom maar op met dat vijfde seizoen!

Supergirl is er straks helemaal klaar voor met haar team. Dat kunnen we wel zeggen nu we een nieuwe poster voor de serie van The CW gezien hebben. De Woman of Steel krijgt straks een vijfde seizoen van haar eigen serie en zal het samen met haar vrienden en bondgenoten op moeten nemen tegen nieuwe vijanden.

De nieuwe poster die nu is vrijgegeven voor dat vijfde seizoen laat dat team zien. Met een heel duidelijke boodschap: United we stand en dat blijkt ook wel uit onderstaande poster. We zien ook dat Supergirl een make-over heeft doorgemaakt; ze heeft een nieuwe cape, kostuum en nieuwe haarstijl. Ook zien we Kelly Olsen op de poster staan, waarmee ze dus ook officieel onderdeel uitmaakt van wat fans Team Supergirl zijn gaan noemen.



Bovenin de poster zien we verder Querl Dox, ofwel Brainiac 5 staan. Ook zien we J'onn J' onnz, ofwel Martian Manhunter. Beiden zijn in hun menselijke vorm te zien op de poster. Ook hebben we een beeld van Alex Danvers en James Olsen, evenals Nia Nal / Dreamer en Lena Luther. Kortom: er zijn genoeg helden te zien straks! Vanaf 6 oktober weer te zien,

Lees ook: 'Supergirl' trailer toont gevecht Kara Zor-El en Lena Luthor
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen