Eerste castlid Netflix' live-action 'The Winx Club'!

Netflix werkt aan heel wat live-action verfilmingen van animatieseries.

Jim Pedd, 19-09-2019 10:20

Netflix investeert in heel wat live-action verfilmingen van animatiemateriaal. Zo kwam er al een Death Note-film en wordt er sinds maart 2018 gewerkt aan een live-action versie van The Winx Club. Nu is er voor het eerst een castlid bekend gemaakt, al worden de afleveringen al opgenomen.
Polygon meldt dat de serie nu opgenomen wordt in Ierland. Daar bevindt Abigail Cowan, die ook een rol heeft in Netflix-serie Chilling Adventures of Sabrina zich momenteel op de set. Zij zou Bloom spelen, een doodgewoon meisje die ineens terecht komt in een wereld vol magische elfjes. Bloom brengt veel van haar tijd door met het ontdekken van haar krachten en band met de Winx-wereld.

De serie
De oorspronkelijke serie draait om zes heldinnen, waar Bloom er een van is. Dan is er nog Flora (wiens krachten verbonden zijn aan bloemen), Tecna (technologie), Stella (de zon), Musa (muziek), Layla (water) en Roxy (dieren). Allemaal gaan ze naar de Alfea Academy en dat doen ze al vijftien jaar, want zo lang duurt de serie al.

Netflix werkt overigens ook aan live-action series rond Cowboy Bebop en Avatar: The Last Airbender.

Bron: Polygon

Lees meer over: The Winx Club, Netflix, Abigail Cowan

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie