search
Featurette 'Sherlock' seizoen 3
Series / Video/clip/featurette

Featurette 'Sherlock' seizoen 3

Wat kunnen we nog verwachten de komende afleveringen?



Gisteren beleefde de eerste aflevering van het derde seizoen van Sherlock zijn première, The Empty Hearse. Daarin zagen we hoe Sherlock, gespeeld door Benedict Cumberbatch terugkeert, en merkt dat zijn beste vriend Dr. John Watson (Martin Freeman) verder is gegaan. De komende weken zijn er nog twee afleveringen te zien, en in dat kader is door de BBC bovenstaande featurette vrijgegeven.

Daarin vertellen niet alleen Cumberbatch en Freeman, maar ook bedenkers Steven Moffat en Mark Gatiss over wat we kunnen verwachten van seizoen drie. De nadruk ligt in het begin op de wederopstanding van Sherlock, en vervolgens wordt ook gesproken over andere afleveringen.

Op 5 januari is de tweede aflevering van Sherlock al te zien, wederom op BBC1, om half tien Nederlandse tijd. Deze aflevering heet The Sign of Three en laat het huwelijk van Watson en zijn vriendin zien. Vervolgens is op 12 januari alweer de laatste aflevering, His Last Vow te zien. Het is nog niet bekend hoe laat deze te zien is, al is de kans groot dat dit ergens rond negen uur, half tien 's avonds zal zijn.

Wat vonden jullie van de nieuwe Sherlock?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen