Brandon Routh speelt superheld in 'Arrow'

Brandon Routh speelt superheld in Arrow

Hij is gecast als Atom in de serie van The CW.

Jim Pedd, 8 juli 2014 11:12

The CW heeft weer een nieuw castlid toegevoegd aan het derde seizoen van zijn DC-serie Arrow. Ditmaal betreft het Brandon Routh, die velen nog zullen kennen als de Superman van Bryan Singers Superman Returns. Routh voegt zich bij de serie als Ray Palmer, a.k.a. superheld The Atom.
Ray speelt een belangrijke rol in de levens van Oliver Queen (Stephen Amell) en Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) als de nieuwe eigenaar van Queen Consolidated. Palmer heeft grote plannen voor de toegepaste wetenschappen afdeling van het bedrijf, maar die plannen zijn uiteraard omhuld door mysteries. Uiteindelijk krijgt uit de superkracht om de grootte van zijn lichaam te veranderen en die van objecten om hem heen.

Naast Routh zijn er voor dit derde seizoen nog een aantal andere castleden gevonden. Sin City’s Devon Aoki speelt de rol van Katana, Karl Yune haar echtgenoot Maseo Yamashiro en Peter Stormare is Count Vertigo.

Arrow keert in de Verenigde Staten in de oktober terug op televisie.

Bron: TV Line

Lees meer over: arrow, brandon routh, atom, dc comics, superheld, the cw, devon aoki, karl yune, peter stormare, stephen amell, oliver queen, katie cassidy, david ramsey, willa holland, paul blackthorne, emily bett rickards

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws