Heerlijke nieuwe trailer voor 'The Marvelous Mrs. Maisel' Seizoen 3

Charmante nieuwe trailer seizoen 3 van 'The Marvelous Mrs. Maisel': om vrolijk van te worden!

Emma Nota, 16-10-2019 11:00

De vrolijke, kleurrijke nieuwe trailer van het derde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel is vrijgegeven! Na een eerdere teaser biedt deze nieuwe trailer een beter beeld van wat de kijkers te wachten staat.
The Marvelous Mrs. Maisel gaat over Midge Maisel (gespeeld door de energieke Rachel Brosnahan) en haar leven in New York in 1958 als echtgenoot, moeder, en elegante upper-class Joodse New Yorkse. Maar wanneer haar leven een verrassende wending neemt, moet ze snel beslissen waar ze nog meer goed in is - en van huisvrouw naar stand-up-comedy gaan is een wilde keuze.

Lees ook: Moderne 'Golden Girls' met Jane Lynch en Cyndi Lauper in de maak

In seizoen 3 ontdekken Midge en Susie (Alex Borstein) dat het leven op tournee met 'Shy Glamour' behoorlijk hard kan zijn. Joel (Michael Zegen) worstelt om Midge te ondersteunen terwijl hij zijn eigen dromen nastreeft. Abe (Tony Shalhoub) omarmt een nieuwe missie en Rose (Marin Hinkle) leert dat ze eigen talenten heeft.

The Marvelous Mrs. Maisel is geschreven en geregisseerd door Amy Sherman-Palladino (Gilmore Girls) en is vanaf 6 december 2019 te zien op Amazon Prime.


Bron: Geek Tyrant

Lees meer over: The Marvelous Mrs Maisel, Rachel Brosnahan, Amazon, Gilmore Girls

Populair nieuws