search
Moderne 'Golden Girls' met Jane Lynch en Cyndi Lauper in de maak
Series / Celebrity

Moderne 'Golden Girls' met Jane Lynch en Cyndi Lauper in de maak

Actrice Jane Lynch (Glee) en zangeres Cyndi Lauper binnenkort te zien in moderne 'Golden Girls'?

Actrice Jane Lynch (Glee) en zangeres Cyndi Lauper werken samen aan een nieuwe Netflix-show. Het moet een hedendaagse Golden Girls worden.

Na het winnen van een Emmy voor haar gastrol in The Marvelous Mrs. Maisel, vertelde Lynch aan de pers dat ze een show aan Netflix heeft verkocht met haar en Cyndi Lauper in de hoofdrollen, aldus The Hollywood Reporter.

"We spelen dames van onze eigen leeftijd, ik ben bijna 60, zij 65, en we zijn op zoek naar onze volgende act, zonder mannen of kinderen te hebben gehad," zei Lynch in de perskamer na de uitreiking van de Emmys. "Er zullen nog twee andere mensen in zitten die nog niet zijn gecast. Het is een soort hedendaagse 'Golden Girls'."

Lynch kon nog niet veel details geven en zei dat ze niet zeker wist "of zelfs ik er wel over kan praten."

Dit is niet de eerste keer dat we over dit project horen. In juli deelde schrijver Carol Leifer van Seinfeld op Facebook dat ze met Lynch en Lauper zou samenwerken.

Lynch won de Creative Arts Emmy voor 'Outstanding Guest Actress' in een Comedy-serie voor haar rol als Sophie Lennon in Amazon's The Marvelous Mrs. Maisel. Dit is haar vijfde Emmy, eerder haalde ze al beeldjes beeldjes binnen voor Glee, Hollywood Game Night en Dropping the Soap.

Lynch bedankte vrouwelijke cabaretiers zoals Joan Rivers en Phyllis Diller voor haar overwinning en zei: "Ik zou deze dame willen opdragen aan die meiden die de weg hebben gebaand."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen