Marvel stopt serie 'Cloak & Dagger'

Marvel stopt serie 'Cloak & Dagger'

Na twee seizoenen is het weer voorbij.

Bram de Groot, 26 oktober 2019 20:03

De zender Freeform stopt volgens Deadline met de Marvel-serie Cloak & Dagger. De superheldenserie rond twee tieners wist het twee seizoenen vol te houden.
In 2018 verscheen het eerste seizoen van de serie over de jonge superhelden Tandy (Olivia Holt) en Tyrone (Aubrey Joseph). De één kan krachtige lichtstralen uitzenden en de ander kan anderen laten overspoelen met de duisternis. Gezamenlijk zijn ze nog sterker.

Veranderingen bij Marvel
Het stopzetten van de serie komt niet als een enorme verrassing. De kijkcijfers waren al flink gedaald en achter de schermen zijn er grote veranderingen op komst. Marvel Studios baas Kevin Feige is sinds kort verantwoordelijk over alle live action Marvel-content, op Disney+ maar ook op andere zenders.

Andere rollen in de Marvel-serie waren voor Andrea Roth, Gloria Reuben, Miles Mussenden, Carl Lundstedt, Emma Lahana, Jaime Zevallos en J. D. Evermore. In het derde seizoen van Runaways zal naar verwachting nog een cross-over te zien zijn.

Bron: Deadline

Lees meer over: Cloak and Dagger, marvel, tv, abc, serie, Young Adult, Freeform, Joe Pokaski, Olivia Holt, Aubrey Joseph

Populair nieuws