search
Ewan McGregor loog jarenlang over Obi-Wan Kenobi
Series / Nieuws

Ewan McGregor loog jarenlang over Obi-Wan Kenobi

Hij wist allang dat de serie gemaakt zou worden.

Ewan McGregor heeft het maar liefst vier jaar lang geheim gehouden dat Obi-Wan Kenobi terug zou keren. De acteur vertelde dat tijdens een interview met Men's Journal en mocht nieuwe details over de serie onthullen.

"De afgelopen vier jaar heb ik moeten doen alsof het er niet zou komen, maar nu kan ik het eindelijk zeggen," aldus McGregor. "Het is echt een enorme opluchting, want vier jaar lang heb ik erover moeten liegen tegen mensen." Hij zou al in 2015 gecast zijn in de serie, maar mocht nooit iets vertellen.

Lees ook: Oude bekende terug in Obi Wan-serie voor Disney+

Tijd op Tatooine
"De serie speelt zich af tussen Episode III en IV," vertelde McGregor vervolgens. De serie volgt de Jedi tijdens zijn tijd op Tatooine, als de orde waar hij lid van is uit elkaar valt. "Zijn verhaal wordt heel interessant, gezien het lot van de Jedi aan het einde van Episode III." Daar zal Obi-Wan in de spin-off mee om moeten gaan.

Het personage woont in elk geval op woestijnplaneet Tatooine als we hem zien en wordt een kluizenaar die Luke Skywalker beschermt. We krijgen zes afleveringen, van elk een uur.

Lees ook: Obi-Wan Kenobi-serie al in 2021 te zien?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen