Nieuw op Netflix: Bizarre zelfmoorden in 'Ad Vitam' seizoen 1

Nieuw op Netflix: 'Ad Vitam' seizoen 1

Eindelijk kunnen we dit spannende drama op Netflix kijken!

Geoffrey Ketels, 2 november 2019 om 19:19

Tijdens de zomer ontstond er even verwarring over de lancering van het drama Ad Vitam op Netflix. Toen werd er namelijk aangegeven dat ze op 2 augustus op de streamingdienst zou verschijnen. Dat bleek uiteindelijk niet correct te zijn. Wie vol verwachting uitkeek naar deze nieuwe reeks en toch nog langer moest wachten wordt nu wel beloond. Ad Vitam staat namelijk vanaf vandaag, vrijdag 1 november 2019 echt op Netflix!
Ad Vitam was één van de absolute toppers van het Toronto International Film Festival. In het bijzonder de verhaallijn deed heel wat monden openvallen. Ad Vitam draait dan ook rond een politieagent welke luistert naar de naam Darius. Bovendien is er ook nog de rebelse Christa welke samen met Darius een reeks van verdachte zelfmoorden bij tieners gaat onderzoeken.

Niet veel later wordt duidelijk dat er aan de tieners heel wat vreemde beloftes zijn gemaakt. Zo zouden ze onsterfelijk worden en zouden ze eeuwig jeugdig blijven... De vraag is nu niet alleen wie de tieners in de val heeft gelokt, maar ook met welke motieven. Spanning gegarandeerd!

Mini-serie
Ad Vitam is een mini-serie welke bestaat uit in totaal 6 afleveringen. De reeks is een creatie van Thomas Cailley en Manuel Schapira. Het is opvallend dat de reeks uiteindelijk nog zo lang op zich heeft laten wachten. Uiteindelijk werd ze namelijk reeds op 8 november 2018 uitgezonden op de Franse televisie. Dit betekent dat er ongeveer één jaar overheen is gegaan vooraleer ze uiteindelijk naar Netflix is gekomen.

Heb je nog niet eerder van Ad Vitam gehoord of wil je graag alvast enkele beelden zien uit de reeks? In dat geval is het de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken! Ben je wel al overtuigd? Dan kan je dus vanaf vandaag de reeks bekijken op Netflix!


Lees meer over: Ad Vitam, Netflix, serie

Populair nieuws